Britney Spears: Nikdy nevím, komu můžu věřit

Na těžký život celebrity v Los Angeles si teď postěžovala zpěvačka Britney Spears, která má dlouhodobě psychické problémy. V příspěvku na sociálních sítích se přiznala, že je paranoidní a nikdy neví, komu vlastně může věřit. Lepí se na ni totiž falešní lidé, takže kruh nejbližších přátel je opravdu velmi úzký.

„Věnujte zvýšenou pozornost lidem, kteří vám nezatleskají, když se vám něco podaří. Žít v Los Angeles je tak ošidné!!! Často můžete být dost osamělí. Nikdy nevíte, komu věřit, a někteří lidé můžou být falešní. Mám velmi úzký kruh přátel a jednoduše dělám jen to, co mě činí šťastnou! Láme mi to srdce, když někdy vidím komentáře u svých příspěvků… takže jsem se rozhodla je už vůbec nečíst… nechejte ty chytré šiřitele nenávisti dělat, co umějí nejlépe… nenávidět!“ skuhrala Britney na sociální síti.

A podporu jí vyjádřil také její současný partner Sam Asghari.

„Vítězové nešíří nenávist a na nikoho neútočí, sráči (šířící nenávist) dělají pouze to, protože nemají to, co máš ty (což je největší srdce na světě),“ napsal tanečník Sam.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat