Whoopi Goldberg: Nepotřebuji vztah, kocour mi stačí

Herečka Whoopi Goldberg se do žádného vztahu nežene. Nezadané jí je nejlíp. Hollywoodská hvězda v minulosti několikrát zopakovala, že pevné svazky pro ni nejsou, a v minulosti se je pokoušela pěstovat jen proto, že se cítila být povinna kvůli společenským normám. Dnes jako čtyřiašedesátiletá žena ví, že jí stačí vztah, který má s kocourem.

„Lidé mi pořád říkají, víš co, stejně, někoho potkáš. Ale… Já nikoho nehledám. Jsem velmi šťastná. Nechci žít s nikým. Mám kocoura. Mám dvacetiletého kocoura, který si mě přivlastňuje. Takže ten by nikomu nenechal moc prostoru na mazlení, v posteli nevládnu já. Vím, co by udělal, kdybych někoho přivedla domů… nemám ráda závazky. Když se někomu oddáte, máte povinnost ptát se na jeho názor a naslouchat mu a řešit to s ním. Ale to já dělat nechci. Nechci. Nechci se s nikým ani dělit o peníze. Vím, že jsem hrozná, ale já to prostě nechci dělat. Vím jedno, pro mě vztahy nejsou,“ zopakovala Whoopi svůj postoj ke vztahům, tentokráte během Tamron Hall Show.

Goldberg se vdala poprvé za Alvina Martina a vydrželo jim to šest let do roku 1979, kdy se rozvedli. Druhý pokus byl kratší, v letech 1986 až 1988 byla vdaná za Davida Claessena. A třetí pokus byl vlastně už jen epizodkou, manželkou Lyla Trachtenberga byla jen v letech 1994 a 1995.

„Podívejte, lidé očekávají, že budete mít partnera. Očekávají, že se vdáte. Takže jsem se pořád snažila jejich očekávání naplňovat, ale nechtěla jsem tu informaci s nikým sdílet. Nechtěla jsem, aby se mě kdokoli ptal, proč dělám to, co dělám, nebo že musím dělat to, aby se někdo jiný cítil dobře. Ale když jste ve vztahu, tak tohle přesně dělat musíte, což mi trvalo nějaký čas, než mi došlo, že to dělat nechci… Pak jsem si jednoho dne řekla, ne, tohle dělat nemusím. Nemusím se podřizovat očekáváním. Zkusila jsem manželství a není to pro mě. Nemůžete být v manželství jen proto, že to všichni očekávají. Můžu dnes říct, že jsem nikdy nebyla zamilovaná. To uvědomění mě dost osvobodilo. Miluju muže a muži milují mě. V tom mám štěstí. Cítím se jen blbě z toho, že mi trvalo příliš dlouho, než mi došlo, že nemám žít ve vztahu,“ svěřila Whoopi před časem magazínu New York Times.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat