Hvězda Davida Beckhama upadá, meziročně jeho zisky klesly na polovinu

David Beckham před třemi roky ukončil aktivní sportovní kariéru. Britský fotbalista si během pobytu na trávníku vytvořil image modemana, který udává trendy v péči o tělo a vizáž. Díky tomu získal řadu sponzorů a reklamních kampaní. David se stal úspěšným podnikatelem, ale teď se zdá, že odchod z aktivního sportu uškodil jeho byznysu. Meziročně totiž zisky klesly na polovinu.

Zatímco v roce 2017 si připsal zisk ve výši 23,2 milionu liber, loni to bylo 11,5 milionu liber. Stále jsou to ohromné peníze, ale vzhledem k tomu, že lije nemalé investice do módní značky své manželky Victorie, nevyhlížejí účetní výsledky příznivě.

„Tahle čísla budou pro Beckhamovy obrovskou ostudou, protože to jasně naznačuje, že už nemají dávno takovou obchodní sílu, jakou mívali. Když každá jiná společnost přijde o polovinu zisků, je to považováno za velkou krizi,“ cituje finančního experta deník The Sun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat