Pro Petru Němcovou byl předčasný porod noční můrou

03.03.2020 | Osobnosti

Topmodelka Petra Němcová v listopadu minulého roku přivedla na svět syna Bodhiho. Čtyřicetiletá kráska rodila v osmém měsíci těhotenství šest týdnů před řádným termínem. Chlapeček tak musel několik dní strávit na jednotce poporodní péče jako nedonošené dítě. Pro českou rodačku to bylo velmi náročné období, v němž nezešílela jen díky podpoře manžela Benjamina Larretcheho.

„Na každém předporodním kurzu, který jsme absolvovali, nám řekli, porod není jako ve filmech. Vaše voda nepraskne nijak dramaticky. Takže jsem absolutně nedbala na to, že se to může stát. Ale stalo. Voda mi praskla v jednu v noci. Nemohla jsem tomu uvěřit. Neměla jsem žádné stahy, vůbec žádné, a bylo to příliš brzy před termínem,“ svěřila Petra magazínu Hello!.

Ačkoli se narodil Bodhi živý a na předčasný porod relativně zdravý, Němcová byla šílená hrůzou. Silnou podporou jí však byl manžel Benjamin.

„Přinesli mi ho, abych viděla jeho roztomilý obličejíček a cítila jeho vůni a mohla mu dát svou lásku, ale nemohla jsem si ho přivinout na tělo, protože se o něj museli hned postarat, byl příliš předčasně narozený. Bouřily se ve mně emoce, ale ve stejnou chvíli jsem věděla, že musím zůstat klidná. Hodně mi pomáhalo, že s ním bude celou dobu Ben… Pohled na něj se všemi těmi trubičkami všude, neustálým hlukem přístrojů, všemi těmi infuzemi, které měl, to bylo hodně těžké. Ale Ben byl tak silný, klidný a vždy pozitivní. Jen díky němu jsem nevyšilovala. Samozřejmě jsme se velmi obávali, ale nedovolili jsme, aby nás ta negativita ovládla,“ dodala Němcová.

Po necelých dvou týdnech si Bodhiho odnesli domů a teď už se mu daří dobře.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat