Katy Perry ukázala těhotenské bříško

11.03.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Katy Perry ve středu 4. března potvrdila, že je těhotná. Svého prvního potomka čeká se snoubencem Orlandem Bloomem, pro něhož to bude již druhé dítě. S bývalou manželkou Mirandou Kerr má devítiletého syna Flynna. Katy využila k oznámení své gravidity videoklip k písni Never Worn White.

Katy po zveřejnění klipu na YouTube fanouškům na Instagramu přiznala, že je těhotná i ve skutečnosti, tedy nejen v onom klipu.

„Je to zřejmě nejdéle udržované tajemství, které jsem kdy měla,“ přiznala Katy, která je již ve druhém trimestru a má výrazně vystouplou dutinu břišní.

„Letos v létě se toho stane opravdu hodně, nejenže budu rodit, doslova, ale také budu obrazně řečeno plodit něco pro vás, lidi, na co dlouho čekáte,“ svěřila Katy na Instagramu s tím, že vydá nové album.

Zpěvačka během chatu vyjevila své těhotenské chutě.

„Nikdy jsem nebyla na ostrá jídla, ale teď si s sebou doslova úplně všude nosím lahvičku s omáčkou Tabasco. Naopak co naprosto nesnesu, je hovězí. Takže nejím žádné červené maso,“ odhalila americká hvězda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat