Hollywoodské celebrity s pověstí lakomců

Kdo šetří, má za tři? Tohoto výstižného úsloví se zuby nehty drží i známé tváře, které pravidelně vídáme na televizních obrazovkách i plátnech kin. Do koho byste rozhodně neřekli, že si pro dolar „nechá vrtat koleno“?

Jsou slavní, úspěšní a nehorázně bohatí. Přesto už ze zásady nikomu nedávají spropitné, v obchodech se hádají o slevu a odmítají platit svým zaměstnancům. Které hollywoodské osobnosti mají pověst nejhamižnějších skrblíků?

Barbra Streisand, vykutálená šéfová

Tahle elegantní dáma je považována za jednu z nejúspěšnějších umělkyň moderní historie. Barbra Streisand jakožto nadaná zpěvačka, herečka, skladatelka i producentka bývá v záři reflektorů samý úsměv, nicméně veškerá legrace končí, když má vytáhnout peněženku či šekovou knížku. Proslýchá se, že lidem, kteří zajišťují chod její hvězdné domácnosti, se pravidelně snaží vnutit své obnošené oblečení nebo hudební nahrávky místo honoráře.

Sarah Jessica Parker, hašteřivý zákazník

Představitelka Carrie Bradshaw z kultovního seriálu Sex ve městě neměla lehké dětství, protože se svými rodiči a osmi sourozenci vyrůstala ve velké chudobě. I když se na tuto životní etapu snaží jednou provždy zapomenout, potřeba šetřit za všech okolností v ní zůstává dodnes. Sarah Jessica Parker je nechvalně pověstná tím, že když vyrazí nakupovat, pokaždé se u pokladny snaží získat minimálně třetinovou slevu. Dokonce neváhá použít ostrá slova a hodně hlasitý tón!

Catherine Zeta-Jones, odpůrce „dýška“

Na červeném koberci se příliš lichotivě nemluví ani o drahé polovičce Michaela Douglase. Catherine Zeta-Jones totiž nejenže nikdy nedává spropitné, se svým chotěm uzavřela také značně nevýhodnou smlouvu. Tedy, jak pro koho… Kdyby se tahle dvojice náhodou rozvedla, nestárnoucí tmavovláska by si ihned nárokovala v přepočtu 70 milionů korun. Každá provalená nevěra manžela by navíc účet téhle něžné obchodnice obohatila o dalších 110 milionů. Tak tomu se říká myslet na zadní kolečka…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat