Když se celebrity věnují i jinému řemeslu

Vážně musí zpěvák jenom zpívat? Ale ne. Ostatně, své o tom ví třeba Rihanna, Victoria Beckham nebo rapper Kanye West.

Ševče, drž se svého kopyta. Tak zní jedno úsloví, které naznačuje, že by se člověk neměl vzdalovat od oboru, jemuž rozumí a který je mu vlastní. Nic proti němu, ale kdyby se takové rady držely známé celebrity, pravděpodobně by v sobě neobjevily svůj skrytý módní talent. Kdo ze slavných zkusil navrhovat šaty a ono to vyšlo?

Rihanna, od not k figuríně

Robyn Rihanna Fenty, známá jen jako Rihanna, jako zpěvačka získala sedm prestižních cen Grammy. Jiným umělcům by to zřejmě ke štěstí stačilo, ale rodačka z karibského Barbadosu chtěla ještě něco víc. Má tedy vlastní firmu na kosmetiku i oblečení. Rihanna je také první ženou tmavé pleti, jež je generální ředitelkou a kreativní designérkou značky, kterou sdružuje luxusní francouzský koncern LVMH, do něhož spadají například i Louis Vuitton, Dior, Givenchy a další.

Victoria Beckham našla své pravé já

Victoria Beckham přiznává, že o sobě celý život tak trochu pochybovala a občas k sobě bývá až příliš kritická. Když tedy v roce 2007 stála před rozhodnutím založit vlastní módní značku, bylo to pořádné dilema. Jenže risk je zisk. Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls sice jako návrhářka zažila vzestupy a pády, ale dle svých slov svému fashion impériu dává úplně všechno a nikdy ho nenechá padnout. Jasný důkaz toho, že odhodlání je půlkou úspěchu!

Kanye West miluje boty

Rapper Kanye West se nechal zlákat módním průmyslem v roce 2005, kdy oficiálně oznámil, že spouští svůj nový projekt a bude navrhovat oblečení. To se později ukázalo jako prodělečná akce, ovšem to hudebníka ani v nejmenším nezastavilo. Vykašlal se na šaty a vytvořil celou obuvní řadu pro přehlídku Louis Vuitton v Paříži. Následovala značka Bape či spolupráce s obuvníkem Giuseppem Zanottim. Kanye se v médiích často nechává slyšet, že své kritiky neposlouchá a že jeho největší múzou je partnerka Kim Kardashian, které prý dělá osobního stylistu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat