První rande prince Williama a vévodkyně Kate bylo plné chaosu

První slova prince Williama adresované jeho ženě, vévodkyni Kate, neproběhla tak úplně podle plánu. Jak prozrazuje královský zapisovatel memoárů Tom Quinn v novém dokumentárním filmu o těchto dvou.

William a Kate jsou manželé už devět let a jsou považováni za nejznámější a nejoblíbenější královský pár. Ale jako u každého vztahu, i oni se museli nejdříve seznámit. A je úplně jedno, jestli jste královského rodu nebo ne, všichni víme, jak těžké je oslovit někoho, kdo se nám líbí. Jak probíhalo první setkání mezi princem Williamem a vévodkyní Kate, prozrazuje nový britský dokument s názvem „William & Kate: Too Good To Be True“ (William a Kate: Příliš dobré, než aby to byla pravda).

Jejich první setkání

V jednom z komentářů královského zapisovatele memoárů ve filmu se můžeme dozvědět, že princ William a Kate Middelton se poprvé setkali v roce 2001 na univerzitě St. Andrews ve Skotsku. Oba bydleli tenkrát na stejné koleji a navštěvovali stejné přednášky. Ale nějakou chvíli trvalo, než William sebral dost odvahy na to se osobně Kate představit. A když se k tomu konečně rozhodl, neproběhlo to úplně podle plánu.

Láska prochází žaludkem

Královna prozradila, že princ William byl ze setkání s Kate velmi nervózní a nejenže se mu pletla slova, ale dokonce prý zakopl o vlastní nohu. Očividně naprosto neokouzlena, zůstala Kate chladná, navíc v té době už byla ve vztahu s někým jiným. To ovšem prince Williama neodradilo od toho, aby se svoji budoucí ženu i nadále nepokoušel získat, jak sama vévodkyně z Cambridge potvrdila. Princ se zřejmě rozhodl držet známého hesla, že láska prochází žaludkem a během dob studií pro Kate uvařil snad všechny možné pokrmy. A jak se zdá, nakonec to dělal všechno správně, jinak by dnes ti dva netvořili tak krásný pár. Takže vytrvalost se nakonec vždycky vyplatí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat