Tajemstvím dokonalé vizáže Davida Beckhama

06.09.2020 | Osobnosti

David Beckham nedávno zveřejnil hezkou rodinou fotku, na které je se svými syny. No upřímně, mohl by jim dělat staršího bráchu. Co myslíte? Jeho tajemství dokonalé vizáže, na něj teď prozradila přímo jeho žena Victoria. Jak o sebe pečuje tenhle charismatický muž?

David Beckham v posledních letech tu a tam přizná, že manželce sahá v koupelně do krémů a používá je na svou stárnoucí pleť. Jenže retušované vrásky a rozjasněné líce nejsou výsledkem jen přirozených účinků krémů. Bývalý fotbalista mnohé nedokonalosti překrývá make-upem své ženy. Práskla to na něj sama Victoria Beckham.

„Je mým nejlepším modelem. Zrovna jsem dostala zprávu od Davida, že mu došlo moje sérum. David ho miluje. Tak mu nějaké přivezu,“ svěřila Victoria na Instagramu.

Beckham má štěstí, že má výrobky své manželky zadarmo, protože je to jinak dost drahý špás na to, jak málo s projevy stárnutí zmůže.

Victoria prodává kosmetiku pod svou značkou Victoria Beckham Beauty, kterou jí manažersky vede kamarádka Sarah Creal.

„David je velkým fanouškem Victoriiny kosmetiky. Victoria tvrdí, že je doslova posedlý kosmetikou,“ přiznala před časem Creal.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat