Kim Cattrall se opravdu vyplatilo počkat si na toho pravého

26.09.2020 | Osobnosti

Herečka Kim Cattrall byla třikrát vdaná. Když se rozvedla naposledy, dlouho odmítala navázat nový vztah. V roce 2016 ale potkala Russella Thomase, který na ni nespěchal. A vyplatilo se mu to. Kim dnes tvrdí, že je tím pravým, na kterého celý život čekala.

„Od počátku jsme s Russellem cítili, že potřebujeme pryč z města, tak jsme se odstěhovali do mého domu v Kanadě. Vrátila jsem se domů. Ty hory, kosatky, když jsem byla teenagerka, nedokázala jsem to ocenit. Ale teď mi pomáhají se vracet,“ svěřila čtyřiašedesátiletá hvězda seriálu Sex ve městě.

Kim se narodila v anglickém Liverpoolu, ale její rodiče se přestěhovali do Kanady, když byla holčička. Přesto jí zůstal britský pas, k němu časem přibyl kanadský. Russell je Brit.

„Tak nějak jsme se měli rádi, byli v kontaktu, pak on přijel do Vancouveru. Což bylo dost odvážné, protože jsme se tolik neznali, byli jsme předtím spolu párkrát na večeři. Ale on přijel a klapalo nám to, tak od té doby jsme spolu! Miluju ho. On stojí za to, že jsem si počkala,“ líčila dále Cattrall.

Kim byla vdaná třikrát, poprvé za kanadského scenáristu Larryho Davise v letech 1977 až 1979. Druhé manželství uzavřela s německým architektem Andrem J. Lysonem v roce 1982 a rozvedli se o sedm let později. S ním se Kim naučila plynně německy. V roce 1998 se vdala potřetí, tentokrát za zvukaře Marka Levinsona. Rozvedli se před šestnácti roky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat