Cameron Diaz: Záchod si umyju sama!

Herečka Cameron Diaz (40) je prý hrdá na to, že přes veškerou slávu vede poměrně normální život a není žádnou zhýčkanou divou. Důkazem prý je to, že si doma vlastní toaletní mísu klidně umývá sama. Rodina i přátelé ji nutí stát nohama na zemi, ačkoli jí za role nabízejí v průměru dvacet milionů dolarů - asi 380 milionů korun.

„Myslím, že základ člověka je daný. Pracuju tak tvrdě, jak je potřeba. To je podstata mé osobnosti. Takže já nepřemýšlím nad tím, jak něco udělat, já už to vím a udělám. Skočím do toho rovnýma nohama kdykoli. Můžu si umýt vlastní záchodovou mísu. A dokážu umýt záchod líp než všichni ostatní!” tvrdí čtyřicetiletá hollywoodská blondýna.

Cameron věří, že proplouvá Hollywoodem bez újmy na zdraví, protože má pevné zásady a nikdy pro ni nebyly zajímavé drogy.

Nebylo to pro mě důležité. Já chci od života víc. Ne, že bych si také neprošla určitými fázemi, ale kdykoli hrozilo něco takového, řekla jsem si, no tak, Cameron, to není nic pro tebe. A můžeš získat mnohem víc tím, že to neuděláš,” tvrdila Cameron v interview pro britskou edici magazínu Esquire.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat