Kyprá kuchařka Nigella Lawson: Zvlhčuji se zevnitř. Tukem

Nigella Lawson (52) zvedá ze židle odborníky na zdravou výživu. A to ani nevaří a neříká u toho: „Másla není nikdy dost!" Britská kuchařská hvězda pouze hubne a ve svých dvaapadesáti vypadá stále sotva na čtyřicet. U toho dodává: „Jím hodně tuku a hubnu. Tuk mě zvlhčuje zevnitř, proto jsem tak krásná!" A z toho se můžou lékaři v čase obezity pominout.

Bruneta se zářivým úsměvem vydává novou knihu Nigellissima a během tiskové konference ke své vizáži uvedla.

„Já věřím hodně na tuk. Podle mého názoru je to zvlhčovač působící zevnitř. Jsem ale trochu také vodoholik, můj lékař mi jednou řekl, že piju vody až moc, já minimálně tři litry denně. Ale myslím, že konzumace správné stravy je velmi důležitá. Nemám ráda zlozvyk poslední doby, v jehož rámci se démonizují jedna jídla a vynášejí do nebes jiná, ale opravdu si myslím, že vaše kůže a tělo a mysl jsou spokojenější s opravdovou stravou a ne nějakými konzervovanými polotovary," svěřila Nigella novinářům na své tiskovce.

Britská Magdalena Rettigová se prý také vyhýbá slunci a alkoholu, proto vypadá její pleť stále tak mladistvě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat