Stále štíhlá Cameron Diaz: Nejraději na světě mám škvarky!

Američanka Cameron Diaz (40) radí Britkám na stránkách jejich národní edice magazínu Elle, jak nejlépe pálit kalorie. V prosincovém čísle se přiznává, že ona věří kombinaci několika pohybů. Nejraději z nich má přitom tanec a sex. Hodně milostného dovádění a blbnutí na parketu si dopřává i ve čtyřiceti letech. Protože nikdy neodolá vepřovým škvarkům.

Na otázku, jak nejrychleji spálit kalorie, Cameron pohotově v britském časopise Elle odpovídá: „Třicet minut tance a třicet minut sexu?“ A pak se sama zarazí a dodá: „Ha, ha, ha! Záleží na tom, jaký sex máte. Zkuste obojí! Dělejte obojí v jeden den, to vám radím já!“

S pohybem přitom Cameron prý nikdy problémy neměla. Hodně sportuje a je stále aktivní. Také proto si nemusí odpírat milované pochoutky, mezi něž patří škvarky.

„To je má nejoblíbenější laskomina na celém světě! Nevadí mi na tom ani chlupy, je mi to jedno, sním to! Je to má nejoblíbenější věc,“ přiznává dále v rozhovoru pro magazín hollywoodská blondýna.

Cpe se škvarky a píše knihu o zdravém životním stylu

Jak být zdravá a krásná od útlého dětství do čtyřiceti, recept na to prý herečka zná. Hollywoodská blondýna se rozhodla, že své osobní zkušenosti a poznatky sepíše do knihy o výživě a věnuje ji především americké mládeži bojující s obezitou a konzumující především pokrmy z rychlých občerstvení.

Cameron prý inspirovali k napsání knihy kolegyně Gwyneth Paltrow, jež vydává týdeník o životním stylu Goop!, ale také otec Emilio Diaz, jenž před čtyřmi roky zemřel na zápal plic.

„Cameron se velmi spřátelila s Gwyneth a je pro ni velmi zajímavé, co dokáže Gwyneth se svým časopisem Goop!. Gwyneth ji inspirovala tím, jak využívá svou slávu k ovlivňování a pomoci lidem. Cameron teď chce dělat to samé,“ tvrdí kamarádka Cameron.

Kniha má být povídáním o tom, proč a jak jsou správná výživa a pohyb nezbytné pro zdraví mladých lidí. Herečka se chce zaměřit především na dívky, ale přečíst knihu si můžou i chlapci a muži. Varuje však, že se v žádném případě nejedná o dietu. Je to spíš lifestylový průvodce s tipy pro zdraví, přičemž hodlá citovat také osobní zkušenosti kolegyň Drew Barrymore, Jennifer Lopez a právě Gwyneth Paltrow.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat