Lucka Vondráčková září: Něžná mezi květy na louce i v ležérním sáčku

Přestože média nedávno spekulovala (a samozřejmě hádala, co za tím vězí) o tom, že Lucka Vondráčková (32) opouští manžela Tomáše Plekance (32) i Česko a přesouvá se i s téměř ročním Matyášem do Kanady, stříbrná slavice všem vytřela zrak.

Zatímco „Pleky“ září mezi mantinely, Lucka potěšila své fanoušky a příznivce a s Lenkou Hatašovou nafotila krásné snímky. Před objektiv se postavila v ležérním sáčku a klobouku, v červených šatech či v šatech s puntíky – v těch pózovala na louce mezi květy, takže výsledek působí velmi něžně a romanticky.

Zdá se, že šťastné manželství a mateřství přetvořilo dříve spíš sportovně-intelektuální doktorku filozofie v elegantní dámu, která ví, co jí sluší a sedne. A tato změna Lucce určitě prospěla.

„Fotky jsme udělali proto, že se právě všude rozvoněla levandule, svítilo slunce, Lenka Hatašová měla čas a Facebook už netrpělivě čekal na nové snímky," okomentovala s úsměvem zpěvačka vznik krásných fotek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat