Rebelka Rihanna: Líbí se vám v pánském stylu?

Rihanna (24) rozsvěcela 19. listopadu vánoční světla v londýnském Westfield Stratford City. Vzala si na to zajímavý model, skládající se z kousků z pánských modních přehlídek. Pruhovaný komplet je značky Acne, kabát pak směsicí dvou modelů od Rafa Simonse.

Rychle a velmi lehce si v přepočtu 150 milionů korun vydělala zpěvačka Rihanna. Pozvali si ji do nákupního centra Westfield Stratford v Londýně, aby tam rozsvítila vánoční světýlka. Za spuštění předvánoční sezony dostala pět milionů liber. V ceně je samozřejmě několik písniček, které přítomným zazpívá.

Rozhodně si vystačí ale s několika destíkami minut práce a odejde výrazně bohatší. „Rihanna je nadšená. Ví, že je to velká akce pro všechny, a fandí tomu, pokud to bude vyhovovat jejímu rozvrhu. Westfield teď měl v tržbách úžasný rok kvůli olympiádě, takže chce úspěch náležitě oslavit… Podle odhadů Rihanna mohla přitáhnout až dvacet tisíc lidí,” píše britský list The Sun.

Provozovatelé nákupního centra ve Westfieldu původně chtěli Spice Girls, ale jejich angažmá bylo příliš komplikované, a tak nakonec zvítězila Rihanna.

„Letos chceme poděkovat našim věrným zákazníkům tím, že jim dáme něco, na co nikdy nezapomenou,” potvrdil generální manažer obchodu Myf Ryan.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat