Princ William si oddechl. Těhotná Kate je po čtyřech dnech doma

Tři noci na lůžku v Nemocnici krále Eduarda VII. v Londýně musela trávit Kate Middleton toho času provdaná za prince Williama jako vévodkyně Catherine z Cambridge. Mladí manželé společně očekávají prvního potomka a Kate trpí závažnou formou nevolností.

Na Mikuláše lékaři usoudili, že je budoucí anglická královna schopná jít domů, a princ William byl manželku vyzvednout. Předal jí kytici žlutých růží a doprovodil ji do Kensingtonského paláce, který přijali za své sídlo.

Kate trpí hyperemesis gravidarum – akutní a velmi závažnou formou ranní těhotenské nevolnosti. V nemocnici kvůli tomu musela strávit tři noci. Pod srdcem nosí budoucího britského krále či královnu. Podle nového zákona bez ohledu na pohlaví tohle dítě jednou usedne na trůn.

Princ William: Děti chceme dvě

Britský korunní princ William, jenž na trůn usedne po smrti svého otce Charlese, před časem prozradil, že jsou spolu s Kate plně připraveni na zplození prvního potomka. A stejně, jako tomu bylo v případě princezny Diany, chtěla by manželka budoucího britského krále dát monarchii dva potomky, z nichž prvorozený bude následníkem trůnu bez ohledu na pohlaví.

I kdyby se Williamovi první narodila dcera a až druhým potomkem byl syn, následnicí trůnu by se podle nových zákonů stala holčička.

Prince se na počet potomků zeptal malý chlapec v Singapuru. William na otázku, kolik dětí chce mít, odpověděl velmi stručně: „Dvě.“

Zástupci Spojeného království Velké Británie a Severního Irska museli čelit během návštěvy jihovýchodní Asie otázkám od více dětí. Na dotaz, jakou nadpřirozenou vlastností by rád oplýval, princ odpověděl: „To je těžká otázka. Nejsem si jistý. Musím nad tím přemýšlet. Ale asi neviditelností.“

V Singapuru přišly pozdravit Williama a Kate tři tisíce lidí, v horku šestatřiceti stupňů ve stínu jich podle listu Daily Mail několik při čekání omdlelo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat