Rihanna a Kate Moss: Polonahé krásky si focení evidentně užívaly

Jedny z nejvíce sexy krásek světa spolu zapózovaly před objektivem věhlasného fotografa. A výsledek stojí za to!

Populární a nesmírně talentovaná zpěvačka Rihanna by nejspíše na nabídku společných odvážných fotografií nekývla jen tak nějaké fanynce. Ale pokud je onou fanynkou slavná britská modelka Kate Moss, nejspíš není co řešit.

Právě osmatřicetiletá Kate je podle zdroje ze „zákulisí focení“ iniciátorkou celé akce. „Kate je velkou fanynkou Rihanny, miluje, jak se zpěvačka prezentuje a o společné focení stála již dlouho. Dělala všechno pro to, aby se uskutečnilo,“ citoval onen zdroj deník The Sun.

A podíváte-li se na snímky, je jasné, že fotky, které svým čtenářům jako předčasný vánoční dárek nadělil časopis V, neudělaly radost jen jejich aktérkám. Aby taky ne, vždyť za fotoaparátem nestál nikdo jiný než slavný Mario Testino!

Kate i Rihanna na fotkách odhalily své vnady – na jednom ze snímků je do půli těla nahá slavná modelka, zatímco zpěvačka je oblečena do sexy černého krajkového prádla a pánského saka, na druhém si role (respektive oblečení) vyměnily.

Podívat se můžete i vy – v naší galerii!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat