Devět šílených módních kreací celebrit: Podívejte, kdo šlápl vedle

Udílení prestižních hudebních cen Grammy je sice už dávno za námi. Ale jako všechny podobně velké a slavnostní příležitosti nejsou ani ony pouze událostí hudební, ale i módní. Pojďme si připomenout, komu se výběr outfitu v minulosti skutečně nepovedl.

Beyoncé, rok 2002
Dokonce i někdo tak dokonalý jako Beyoncé umí šlápnout pořádně vedle. Ne, že by fialová róba nebyla originální a neslušela jí, ovšem viditelné spodní prádlo je módní faux pas.

Christina Aguilera, rok 2001
Zpěvačka umí vypadat naprosto úchvatně, ale občas její outfit na červeném koberci vzbudí spíše útrpné pohledy. V roce 2001 se na předávání cen Grammy objevila v čemsi, co připomínalo spíše jakési plážové šaty. Dojem ještě umocnila ležérním účesem.

Toni Braxton, rok 2001
Rozparky jsou sexy. Ovšem není rozparek jako rozparek. Navíc Toniiny šaty připomínají spíše nepovedený pokus o spojení dvou pruhů látky. Zkrátka tohle oblečení rozhodně nebyl dobrý nápad.

Lil‘ Kim, rok 2004
Tyhle šaty jsou špatně celé. Dlouhé vzadu, krátké vpředu, výstřih až do pasu, podivná aplikace na ramenou… Prvoplánové, ovšem nikoli sexy.

Missy Elliot, rok 2003
Tepláková souprava na červeném koberci? Totální úlet. Image je jedna věc, soudnost a vkus druhá…

Shakira, rok 2002
Roztrhané džíny, rozepnutá košile a vestička určitě nejsou určeny k nošení na společenské události, jakými jsou Grammy (vlastně by takhle žena neměla vyjít z domu vůbec, možná tak na zahradu nebo k popelnici). Prostě ne.

Pink, rok 2003
Smyslem podivného negližé, které zpěvačka na předávání cen před 10 lety předvedla (o kozačkách raději pomlčíme), nejspíš bylo ukázat nové tetování na stehně. Mise splněna. Ovšem to je tak asi všechno…

Tara Reid, rok 2001
Herečka zvolila outfit, který vzbuzuje snad jen jedinou myšlenku. Kdepak si Tara zapomněla vrchní část?

Sheryl Crow, rok 1997
Nic proti průhledným šatům, Sheryl si je určitě může dovolit. Ovšem pokud už je žena zvolí, musí si dát velký pozor, co si obléká pod ně. A to zpěvačka tak nějak zapomněla…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat