Tanec u tyče není jen pro "lehký holky": Takhle si tvaruje postavu miss Eva Čerešňáková!

„Dlouho jsem hledala nějaký sport, který by mi celkově zpevňoval postavu – nejen jednu nebo dvě partie. Baví mě jezdit na bruslích, běhat, hrát tenis nebo beach volejbal a sport ke svému životu potřebuji, ale žádný ze zmíněných sportů není řešením na kompletní zpevnění postavy včetně problémových partií. Takže jsem vlastně pořád nějaký ten sport na zpevnění figury hledala," vysvětluje bývalý miss Eva Čerešňáková.

Loni ji kamarádka přemluvila, ať s ní začne chodit cvičit "na tyč". „Já jsem si myslela, že si ze mě dělá srandu, že mám jako začít tančit u tyče?:-) Ale nechala jsem se přesvědčit a slíbila jí, že s ní na pár tréninků půjdu. Asi před rokem jsem tak začala trénovat ve Vertigo Pole Fitness a cítím, jak mi to zpevňuje a tvaruje tělo opravdu skvěle," vzpomíná Eva.

I když je na první pohled evidentní, že to je „u tyče“, nejedná se o žádné kroucení kolem tyče, jak si lidé pohyb gogo tanečnic a tedy jakýkoliv pohyb u tyče představují. Je to pořádná makačka.

„I když není modeling mojí hlavní aktivitou, tak se jak kvůli sobě, tak kvůli příležitostné práci modelky a dnes už častěji spíše moderátorky, musím a chci udržovat ve formě. Pole a Dance Fitness mi pomohlo nejen s tvarováním postavy, ale dokonce jsem i několik kilo zhubla," pochvaluje si Eva a dodává:  „Sice jsou tréninky velmi náročné a někdy se stane, že mě opravdu ruce i nohy další dny pořádně bolí nebo mám od tyče modřiny, ale baví mě to čím dál víc."

Vytvarovanou postavu modelka ocenila i nedávno při celodenním focení s Honzou Vágnerem. V dnešní době žije mnoho lidí ve stresu, pravidelně se nestravuje či někteří kvůli hubnutí zase hladoví. „Raději budu sportovat a makat u tyče, než abych hladověla. Snažím se mít zdravý a vyvážený zdravotní styl jako prioritu," svěřila se Eva Čerešňáková.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat