Hollywood bez make-upu: Madonna, Sharon Stone či Penelope Cruz

04.10.2010 | Osobnosti

Nenechte se zmást tím, jak vypadají na plátně či červeném koberci. I celebrity jsou jen obyčejné ženy, když vyrazí do města bez dokonalého nalíčení a účesu. Podívejte se na ně!

Některé jsou k nepoznání, jiné ve vás vyvolají údiv, co dokáže tým stylistů, takové pocity má člověk při prohlížení fotografií celebrit bez make-upu. Ale na druhou stranu je to spravedlivé, proč by ony měly vypadat krásně i rozcuchané a nenalíčené.

Však jim je také tlupa bulvárních fotografů neustále v patách a po takovýchto fotografiích přímo pasou. Každý se rád podívá, jak vypadají v civilním životě.

Film je prostě iluze se vším všudy. Iluze toho, že padesátnice prostě vypadají na pětatřicet, iluze věčně dokonalého nalíčení a účesu. Realita je jiná. Chceme být jako ony, ale ony jsou jako my.

TIP Bety: Čtěte také Cher, Julia Roberts, Jennifer Lopez a další hvězdy bez líčení. K nepoznání! nebo Plastiky slavných: I takhle můžete dopadnout...






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat