Julianne Moore práskla: Když jsem krásná, je za tím práce týmu lidí

Herečka Julianne Moore patří k té chytřejší a vtipnější části Hollywoodu, která se nesnaží ve třiapadesáti letech tvrdit, že tak, jak je krásná na obálce časopisu, je krásná i doma ráno po probuzení. Hvězda filmu Hodiny naopak otevřeně přiznává, že jí k takové vizáži musí pomoct velký tým lidí.

Julianne se objevuje na obálce magazínu Glow a skutečně z ní září, jak název časopisu slibuje. Moore v souvislosti s tím hovořila o tom, že má celý tým lidí, kteří jí pečují o vlasy a make-up a pomáhají jí, aby vypadala před veřejným vystupováním krásně.

„My herečky máme spoustu pomocníků, opravdu máme. Podívám se na některé mladé herečky a řeknu si, ach bože, ta holka je dokonalá. Já osobně mám celou skupinu lidí, která mi pomůže se dát dohromady po ránu. Všechny to tak máme, a máme také krásné oblečení, které dostáváme. Takže se nám dostává ohromného množství pomoci,“ svěřila Julianne v rozhovoru pro Glow.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat