Nicole Kidman miluje, když jsou na večírcích hadi

Herečka Nicole Kidman sice trpí lepidopterofobií – chorobným strachem z motýlů – ale rozhodně nemá mnohem hojněji se u lidí vyskytující ofidiofobii – chorobný strach z hadů. Naopak tyto živočichy s hlaďoučkou kůží velmi miluje. A tak si je často nechává přivážet na večírky, kde si jimi zpestřuje zábavu.

Jedinou výjimkou jsou party, na nichž jsou její dcery, šestiletá Sunday a čtyřletá Faith. Ty se totiž zatím hadů velmi obávají.

„No, měli jsme na večírcích hady už několikrát, ale na poslední halloweenské party minulý rok jsme je zrušili, protože naše děti by se jich moc bály. Jednou jsem také měla večírek, na němž byla spousta různých divokých zvířat, miluju divoká zvířata!“ svěřila sedmačtyřicetiletá herečka.

Nicole vyrostla v Austrálii, kde mají nejvíce jedovatých hadů na světě. Na plazy jsou tamní obyvatelé zvyklí a tudíž tam ofidiofobií trpí málokdo.

„Vyrostli jsme s různými zvířaty jako s pavouky v bazénu,“ dodala herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat