Těhotná Kate se nám pěkně zakulacuje! A moc jí to sluší. Podívejte!

Třiatřicetiletá britská vévodkyně Kate, která s manželem, princem Williamem čeká druhého potomka, se předvedla v Londýně v hnědých šatech, ve kterých bylo jasně vidět rostoucí těhotenské bříško.

Kate oblejší tvary opravdu sluší, často byla médii i svými „poddanými“, kteří ji prostě milují, kritizována pro svou až přespříliš štíhlounkou postavu.

Vévodkyně trpěla při tomto i prvním těhotenstvím silnými nevolnostmi, nyní už je ale zase v pohodě a svůj „jiný stav“ si náležitě užívá.

A s ní i princ William, který se nechal slyšet, že by moc rád, kdyby se jemu a jeho krásné ženě narodila tentokrát holčička. Ostatně se proslýchá, že právě holčičku Kate skutečně čeká.

Může se tedy stát, že za nějaký ten měsíc přibude k malému princi Georgovi i malá princeznička. O případném jméně se zatím jen spekuluje, některé zdroje ale naznačují, že by William rád prostřednictvím jména pro dcerku vzdal hold své milované matce Dianě.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat