Dieta podle Kate Hudson: Poradila mi ji neznámá Pařížanka

Pětatřicetiletá Kate Hudson patří k těm herečkám, které si stěžují na to, že je Hollywood nutí k dietám a velmi štíhlé figuře. Jenže je také tou, která pak zázračně během pár týdnů shodí těhotenská kila a vystavuje se fotografům, aby byla obdivována a chválena. Jak hubnout, však dcera Goldie Hawn nekonzultovala s žádnými odborníky, poradila jí to neznámá Pařížanka v restauraci.

Kate tam přišla na večeři a odešla s receptem na to, jak omezit příjem kalorií.

„Jedla jsem vše, co miluji… steaky, hranolky, víno. Pak přišel zákusek a já si užívala dezerty s jahodami a šlehačkou a k tomu všemu víno. Štíhlá a velmi elegantní žena ke mně přistoupila, ukázala na láhev vína a řekla: ‚Tohle je váš dezert. Tak byste se měla naučit přemýšlet,‘“ svěřila Hudson v rozhovoru pro magazín Shape.

Kate má s prvním manželem Chrisem Robinsonem, s nímž žila v letech 2000 až 2007, jedenáctiletého syna. Před třemi a půl roku porodila syna současnému snoubenci Mattu Bellamymu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat