Dietářka Jennifer Aniston se jednou týdně cpe nezdravě

Herečka Jennifer Aniston drží šest dní v týdnu přísnou dietu. Vyhýbá se lepku a hlídá si přísun sacharidů. Ale jednou týdně se probudí a začne od rána hřešit. Dopřává si veškeré zakázané potraviny. Šestačtyřicetiletá hvězda seriálu Přátelé si většinou takto popustí uzdu v neděli.

„V neděli jím cokoli, na co mám chuť. Jinak ale držím nízkosacharidovou bezlepkovou dietu s velkým množstvím bílkovin a zeleniny. Miluji chléb z hnědé rýže, je pro zdraví opravdu dobrý. Trochu si ho potřu kokosovým olejem a posypu mořskou solí. Je to delikátní svačinka!“ prozradila bývalá manželka Brada Pitta.

Jennifer také netají to, že hodně cvičí. Díky tomu má pár let před padesátkou postavu jako dvacítka.

„Většinou cvičím hodinu až hodinu a půl čtyřikrát až pětkrát týdně. Ale když nemám moc času, tak se snažím hodně intenzivně cvičit půl hodiny. Deset minut dělám kardio, pak kruhový trénink. Skákání přes švihadlo, dřepy a kliky. Tvrdě dřu třicet minut bez přestávky,“ dodala Aniston v rozhovoru pro magazín People.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat