Tohle nekupujte. Dárky, které rozhodně nepotěší

28.11.2018 | Finance

Nevíte, co dát svým blízkým pod stromeček, a tak v zoufalé snaze pořídit alespoň něco, sáhnete po zboží, které je zrovna v akci nebo na prvním stojanu v „obchoďáku“? Existují určité druhy dárků, které bychom měli ze svého seznamu nadobro vyškrtnout.

Kosmetické balíčky

Stojí pár korun, uvnitř je toho poměrně hodně, navíc je k tomu praktická taštička, a kdo vlastně nepotřebuje mýdlo, že? Tudíž je to dárek velmi praktický. To si myslí většina lidí, ale opak je pravdou. Nikdo nechce dostat pod stromeček sadu sprchových gelů. Jednak je to poměrně osobní záležitost, kterou by si citlivější povahy mohly vysvětlovat tím, že jsou cítit a zadruhé to není od srdce. A zatřetí, každý z nás má poličky plné kosmetiky, kterou jsme nestihli spotřebovat od loňských Vánoc.

Parfém

Pokud to není výslovné přání vaší polovičky, nikdy nedávejte darem parfémy a vůně. Každému z nás voní něco jiného a parfém je jednou z věcí, kterou by si měl každý vybírat sám. Pokud víte, že by partnerka nebo partner takový dárek ocenili, darujte raději voucher do samotné parfumerie.

Papuče, ponožky, pyžamo

Nikdo nechce dostat pod stromeček bačkory, pyžamo nebo ponožky a to ani prarodiče „kteří už všechno mají a nevím, co jim koupit“. Je to nevkusné, nenápadité a k ničemu.

Hrnečky

Hrnečky s nápisem „babička“, „nejlepší tatínek“, „František“ apod. jsou jedním z nejhorších dárků, které můžete někomu dát. Pokud víte, že dotyčný potřebuje hrneček do pracovní kuchyňky, který si snadno rozpozná od jiných, budiž, ale jinak na to rovnou zapomeňte.

Domácí potřeby

Jsou lidé, kteří rádi dostávají praktické dárky do domácnosti, ale moc jich není. Nákup žehličky, žehlicího prkna, nových smetáků, mopů a hadrů na podlahu odložte až na období mimo Vánoce.

Reklamní předměty

Ať už vám do práce dealeři a obchodní zástupci přinesou cokoli, nikdy to nedávejte někomu jako dárek, který by měl dotyčného potěšit. Jednak je jasné, že jste do něj nemuseli investovat ani korunu a takové o čtyři velikosti větší triko s logem továrny na pneumatiky partnerku moc nenadchne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat