Prostreno.cz

Ryba s jogurtem

Zapečené porce ryby s jogurtem, šalotkou, tymiánem a petrželkou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 300 kJ / 71 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Na čtverec pečícího papíru položte porci osolené, opepřené ryby.
  3. Smíchejte jogurt, nasekanou šalotku, tymián a petržel, jemně osolte, opepřete a směsí potřete rybu.
  4. Rybu zabalte, položte na plech a pečte 15-20 minut. Podle velikosti filé.
  5. Podávejte s klínky citronu a orestovanými plátky cukety.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,30g
  • Sacharidy:

    124,20g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    8,70g
  • Vláknina:

    44,00g

Aktivita pro spálení: 71 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na koriandru

(9 hlasů)
40min
880 kJ

Candát se špenátem

(13 hlasů)
2h a 0min
675 kJ

Plněný pstruh

(12 hlasů)
60min
787 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba s jogurtem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat