Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1978)

20.04.2011 | Seriály

Pan Pešek sice s díky odmítl nabídku bezúročné půjčky od Nyklové, ale ona se přesto rozhodla, že mu pomůže. Jenže už záhy u něj narazí. Vlastimil prostě nechce být nikomu nic dlužný. Sóloakce Nyklové ho proto nepříjemně zaskočí... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Ovšem Vilma Nyklová se jen tak nevzdá. Jednou už peníze vyzvedla, tak jaképak odmítání. S jedním však ani ona nepočítala –se zásahem rozběsněného Lumíra. Toho pohyb na účtu rozpálí do běla. Představa, že se mu z jeho rodinného konta odkutálí pěkně kulaťoučká sumička, ho donutí okamžitě a střelhbitě jednat. U koho nakonec peníze skončí? Zastane se pan Pešek nebohé Nyklové?

Lucie si přestane hrát na chápavou partnerku. Své antipatie vůči Frantovi již nebude nikterak skrývat. A podle toho to taky u ní doma bude vypadat – permanentní dusno a válečný stav. O co horší atmosféra bude u Lucie, o to lepší zázemí najde Franta u Aničky. Společný pobyt v Americe je hodně sblížil, a tak se jí Franta svěří, jaké peklo teď doma zažívá. Budou mít pro něj stejně pochopení jako Anička i Bedřich nebo Mirek?


Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát?
Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena

Ondra si bude připravovat otázky pro Aničku, se kterou by rád udělal rozhovor. Ta se nebude cítit ani důležitou, ani zajímavou osobou, a tak nabídku rozhovoru nejprve odmítne. O opaku ji bude přesvědčovat nejen samotný Ondra, ale také Pavel Tesařík. Ondru bude kromě práce zajímat i jeho vysněný dům. Báře bude i nadále podstrkovat nejrůznější fotky pozemků. Jenže ta už nebude chtít nic podobného vidět, dokud se nerozhodne, zda jeho plán s vlastnoručně postaveným domem schválí, nebo naopak smete ze stolu. A dilema to rozhodně nebude jednoduché. Do jejího rozhodování se vloží dokonce i Tereza s Matějem...

Seriál Ulice (1978) uvidíte ve středu 20. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat