Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1982)

26.04.2011 | Seriály

Bára si potrpí na tradice. Ze svatebního únosu se odmítne vrátit, dokud si ji novomanžel nevyzvedne, i kdyby měla propařit s motorkáři Dádou, Tondou a Kaňourem celý den u Henryho... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Zatímco rozjeté a nezničitelné Báře se bude její únos velmi zamlouvat, drsní hoši se silnými stroji už budu mlít z posledního. Proto se budou taky tajně modlit, aby si Ondra svou novomanželku co nejdříve odvedl domů. Ovšem tak jednoduché to zase nebude. Čerstvému ženáči totiž bude chvíli trvat, než si uvědomí, co všechno se včera stalo a hlavně že je stále jaksi bez ženy. A aby toho nebylo málo, právě v tuto chvíli k nim přijde na návštěvu nic netušící Tomáš. To ale nebude jediný člen rodiny, kterému budou mít Bára s Ondřejem co vysvětlovat. Jak novinku se svatbou Tomáš přijme? A jak ji vezmou Jana s Míšou?

Lumírovi a Pavle končí zlaté časy, kdy měli byt jen sami pro sebe. Dnes budou mít poslední společný den, protože Světlana se již zítra vrací z Ukrajiny. Tajní milenci začnou mít problémy i na radnici. Místostarostovi Hložánkovi se ani trochu nebudou líbit výdaje, které plynou z radniční kasy na konto sličné překladatelky. Na jejich seškrtání si bude chtít osobně došlápnout, což dost znepokojí Lumírova poradce Millera. Jenže Lumír bude mít úplně jiné starosti...


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Lucie s Bedřichem se z velikonočního výletu nevrátí zrovna dvakrát odpočatí. Lucii nebude dobře a na náladě jí nepřidají ani Bedřichovy starosti o rodinu. Frantu dnes totiž čeká soud kvůli jeho pirátství. A aby toho nebylo málo, právě dnes vyjde v magazínu rozhovor s Aničkou. Nyklová s Růžou budou mít zase chvíli co rozebírat. A nejen on. Aniččina zpověď pořádně zamává s Lucií, která z článku vyjde jako ta, co odloudila otce do rodiny. A to si samozřejmě nebude chtít nechat líbit. Co na manželčin rozhovor řekne Bedřich? Podpoří Lucii, nebo se postaví na Aniččinu stranu?

Seriál Ulice (1982) uvidíte v úterý 26. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat