Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1979)

21.04.2011 | Seriály

Bára je velice zaměstnaná žena. Ondra bude marně hledat chvilky, aby ji mohl postupně seznámit se svou vizí bydlení pod vlastnoručně postavenou střechou. Aby si Bára nedělala hlavu s jejich budoucím rozpočtem, dokonce jim domluví i schůzku s finančním poradcem. Ten uvidí jejich budoucnost s hypotékou v růžových barvách, dokud ovšem nenarazí na jeden dost podstatný zádrhel – nejsou manželé... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Ondra nezaváhá ani na vteřinu a poklekne před Bárou na kolena. Jenže místo nadšeného souhlasu se sňatkem dosáhne jen lítostivých slz a rázného odmítnutí. Jeho žádost o ruku si Bára prostě představovala trochu jinak, rozhodně ne jako reakci na doporučení hypotečního poradce. Podaří se Ondřejovi vyžehlit tento kardinální průšvih? Dočká se Bára i vysněné romantiky?

Franta bude mít sice prázdniny, ale i nadále pro něj bude platit zpřísněný režim. Žádné vyspávání, chození za kamarády nebo sezení u počítače. Místo toho ho bude čekat brzký ranní budíček, učení a seznam úkolů. Ovšem svolení, že si na návštěvu může přivést Emu, dostane i od Lucie. Ta neopomene zdůraznit, že Ema jí u ní doma nevadí nikdy. Jenže Franta vezme spolu s Emou do Luciina bytu i Mirka, čímž si zadělá na další pořádný malér.


Žárlíte na svého partnera zbytečně?
V kartách najdeme odpověď! Kartářka Elena

Ota navrhne Jiřímu, že by Pepanovi měli nachystat rozlučku s jeho bejčím životem. Jako jedinou ženu a hlavní hvězdu tohoto večera pozve Ota na Pepanovu party Majdu. Ta mu ale návrh, že by se pro jeden večer stala Pepanovou společnicí, okamžitě hodí na hlavu. Bude to kupodivu Jiří, kdo Otovi vysvětlí, že na ženy se musí trochu rafinovaněji. A hned mu předvede názornou lekci, jak by takové pozvání mělo vypadat. Bude úspěšnější než Ota? Anebo u naštvané Majdy narazí stejně jako on? Dnes ovšem nebude zahálet ani Simona. Ta se pro změnu vrhne do příprav rozlučkové party pro Blaženu.

Seriál Ulice (1979) uvidíte ve čtvrtek 21. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat