Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1981)

25.04.2011 | Seriály

Těhotná Blažena nebude moci uvěřit, že se doopravdy vdává a ještě do porodu se z ní stane paní Pavlicová. Plná dojmů ze své rozlučky se svobodou zatouží, aby jí Pepan před oltářem zarecitoval báseň... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Svatba Pepana a Blaženy se ponese v režii profesora Kreuzera, který od rána pojede podle pečlivě promyšleného scénáře. Pepan bude sice stále naštvaný na Otu a Jiřího za nevyvedenou rozlučku, ale v rámci předsvatebních příprav jim nakonec rád odpustí. Záhy už bude zářit štěstím, protože kromě tlupy motorkářů s Dádou Gondíkem v čele na jeho veselku dorazí i Masáci.

Zatímco Pepan bude mít Velikonoční pondělí doslova zalité sluncem, pro Blaženu se promění v slzavé údolí ve chvíli, kdy jí kvůli koledníkům prasknou svatební šaty. Ota se sice pokusí o nápravu, ovšem ta bude jen pověstnou poslední kapkou. Pokročilé těhotenství a rozbouřené hormony udělají s Blaženou své – místo k oltáři si to požene hodně rychle do porodnice. Jak Pepan s Otou zvládnou její porod? A jak na změnu svatebního scénáře zareagují profesor Kreuzer a svatební hosté?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Bára s Ondrou odeslali holky do Brna, a tak budou moci bez svých pokladů v klidu trénovat na svatební noc. Velikonočního pondělí pak Ondřej využije k tomu, že Báru i pěkně vyšlehá, aby měl mladou, zdravou a krásnou nevěstu. Když k nim Tereza s Matějem později přijdou na sváteční oběd, dozví se od šťastné mámy novinku dne – za dva měsíce je čeká svatební oslava. Když ale Ondra zjistí, že Lumír coby oddávající je u Henryho nachystaný k slavnostnímu aktu již nyní, nezaváhá ani na vteřinu. Báře navrhne, že se vezmou hned. Vzápětí mu ale dojde, jakou koninu zase vyvedl. Báru tím totiž připraví o romantickou představu o jejich sňatku. Situaci budou zachraňovat dvojčata, která již moc dobře vědí, co na jejich mámu platí. Bude stačit jen pár dobře zvolených slov, aby se Bára sama hrnula do hospody říct své ano bez jakékoliv svatební parády. Takže happyend? Ani omylem! Bára se nebohému Ondřejovi co nevidět pěkně pomstí…

Seriál Ulice (1981) uvidíte v pondělí 25. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat