Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1999)

19.05.2011 | Seriály

Lumír konečně prozradí Millerovi, že se díky Pavle ocitl na studentském večírku. Partička kolem Terezy ho má tak v hrsti. I jemu bude jasné, že vztah s Pavlou mu začíná přerůstat přes hlavu a zasahovat do kariéry.

Millerovi slíbí, že už nedopustí, aby se záležitosti kolem Pavly dotýkaly i věcí radničních. Jeho odhodlání sice bude veliké, ovšem aby tomu tak skutečně bylo, bude potřeba ještě jedné maličkosti. Říct Pavle, ať s veřejnou prezentací jejich vztahu absolutně nepočítá. Jenže Pavla už bude mít připravený vlastní scénář, jak celou situaci vyřešit. A hned ho začne u Světlany i realizovat. Docílí opět svého?

Ingrid bude přesvědčená, že Vasil padl do rukou mafie. Pomyšlení, že je už třeba mrtvý, ji bude děsit stejně jako nejistota, co s jejím mužem doopravdy je. Davidovi se bude zdát nejpravděpodobnější možnost, že se Vasil konečně zachoval jako rovný chlap a odešel, aby Ingrid přestal ničit život. Když se zoufalá Ingrid rozhodne odejít na policii s přesvědčením, že tím svého muže zachrání před pomstou mafie, David nakonec kápne božskou. Slíbí jí, že zjistí, zda Vasil skutečně padl do rukou mafiánů. Tím se jí bude muset zároveň přiznat ke schůzce s Pokladníkem a tučné sumě za informaci o jejím manželovi. Ingrid bude chvíli na pochybách, jestli Davidovi ještě může věřit. Potom ale přistoupí na jeho plán, protože jí vlastně v současné situaci ani nic jiného nezbude. Hraje to David na obě strany, aby získal Ingrid? Podrazí Vasila kvůli jeho manželce? Jak dopadne schůzka s Pokladníkem?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Simona je přísný dozorce. Pepan od ní nemá chvilku klid. S úklidem bytu byla včera sice spokojená, s Pepanovou snahou smontovat postýlku také, ale když dnes ráno přijde na kontrolu, nebude se stačit divit. V bytě to bude vypadat jak ve čtvrté cenové skupině po celonočním provozu, Pepan s Otou budou vyspávat opici a kočárek pro Jiřinku nikde. Rázná Simona srovná nezdárného Pepana okamžitě do latě. Zatímco ona pojede vyzvednout holky z porodnice, Pepan bude muset zajistit nápravu. Jenže to nepůjde tak snadno. Pepan Blaženin nový kočárek prodal, aby splatil profesoru Kreuzerovi další částku ze svého dluhu. Zbytek peněz mu bude stačit jen na retro herku z bazaru. A to se Blaženě určitě líbit nebude... Podaří se Pepanovi vyžehlit další průšvih? A co s ním udělá příjezd Jiřinky domů?

Seriál Ulice (1999) uvidíte ve čtvrtek 19. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat