Ordinace v růžové zahradě 2 (205) - Poslední kapka

25.08.2010 | Seriály

Nové příběhy oblíbených hrdinů. Nový ředitel nemocnice si všude dělá nepřátele. Až dojde Pusenskému trpělivost a začne jednat.

Monika s Daliborem prožívají těžké období. Frynta dostane u soudu kvůli autonehodě s Robertem Šamberou podmínku. Ota Kovář, otec Míši, tlačí na Moniku, aby mu zařídila místo v nemocnici. Citově ji vydírá a jde na to šikovně přes Míšu. V nemocnici se zvedá vlna odporu proti novému řediteli. Eduard svolává „krizový štáb“, protože se změnami ing. Viktora Hofmana jsou všichni nespokojeni. Schůzka ale sklouzne do osobní roviny. Eda kritizuje Bělu a dokonce vysloví podezření, zda její známost s Hofmanem není víc než přátelská. Vendulka náhodně narazí na svou dlouholetou přítelkyni Babetu Trefnou. Ta zrovna shání v Kamenici místo, ale Vendy jí nemůže při současné politice nového ředitele nic slíbit. Také Vladimíru Pusenskému leží Viktor Hofman pěkně v žaludku. Míchá se do obtížného případu mladého pacienta Jirky Hromského, který nakon ec skončí amputací nohy. Hofman bez znalosti detailů Pusenskému zákrok vyčítá, nepostaví se za něj ani před rodiči kluka. Vladimír se rozhodne jednat na vlastní pěst a vyrazit do útoku.

Ordinace v růžové zahradě 2 (205) - Poslední kapka v úterý 24. srpna 2010 od 20:00 na Nově.

 

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat