5 chyb, které dělají muži při sexu

24.11.2010 | Sex a vztahy

Mnozí muži si myslí, že vědí o sexu vše. Že jsou přeborníci v tom, jak uspokojit ženu. Realita je ale většinou úplně jiná. K uspokojení ženy neexistují žádné poučky a naučené „grify“. Tady je pět největších chyb, které muži při sexu dělají.

Těžko říct, co muže vede k přesvědčení, že jsou sexuální přeborníci. Někteří tak soudí podle počtu partnerek, tedy když jich bylo hodně, tak jsou prostě dobří, někteří proto, že si žádná nestěžovala. Pravdou ovšem je, že je někdy těžké je přesvědčit, že něco dělají špatně, a nedotknout se tak ega nadsamce.

Vědí, co ženě dělá dobře

A jsou o tom skálopevně přesvědčeni. Mají svůj osvědčený repertoár zvyků, které prostě zaberou a fungují vždy. Jenže nějak zapomínají, že každá žena je jiná, každá potřebuje něco jiného a neexistuje věc, která vzrušuje všechny ženy. To, co přivádělo k extázi předchozí partnerku, může tu současnou přinejmenším nechávat chladnou, v tom horším případě je jí to nepříjemné.

Mají vše, co je k sexu nutné

Ruce, jazyk, a především jejich pýcha. To je vše, co je k sexu potřeba. Ale chyba lávky, existují ženy, které dosáhnou orgasmu pouze použitím některých sexuálních pomůcek. A nemusí se jednat o sado-masochistické praktiky. Některým ženám prostě více vyhovuje vibrátor a není to o tom, že by k tomu muže nepotřebovala, naopak. Stačí, když jej pak nebude vnímat jako konkurenta, ale asistenta.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Sex prožívají muži i ženy stejně

Pro muže je velmi vzrušující okamžik, kdy vnikají do ženy. Ovšem naopak to většinou neplatí. Ženské tělo prostě potřebuje ke vzrušení víc. Žena má mnohem citlivější místa. Mužům stačí pouze klasický styk, ženy k orgasmu potřebují víc, mnohem víc. Předehru, pár šikovných tahů při milování a některé i dohru.

Vlhko znamená, že je žena vzrušená a připravená

A bohužel i naopak. Použití lubrikačního gelu pak berou jako selhání či znamení, že je něco v nepořádku, že již partnerku nevzrušují. Je pak těžké vysvětlit, že se milovat chcete, ale prostě jste jen unavená. Vlhkost ovlivňuje také fáze menstruačního cyklu, onemocnění… A ani to, že je žena dostatečně vlhká, neznamená, že je připravená na sex a může se vynechat předehra.

Mlčení znamená souhlas

Tím se nemyslí projevy spokojenosti jako například slastné vzdychání. Ale to, že si muži myslí, že pokud si partnerka nestěžuje, dělají vše v pořádku. Ale nějak si nepřipouštějí fakt, že mlčí možná jen proto, aby se nedotkla jeho ega. Navíc začít si stěžovat, že partner dělá něco špatně, přímo uprostřed milování je krajně nevhodné. Ale kdy najít tu vhodnou chvíli?

Komunikace je důležitá jak ve vztahu, tak při sexu. Takže pokud tento článek čtou i pánové, není třeba si to brát osobně, jen se nad sebou zamyslete, jestli jste ochotni naslouchat bez toho, abyste připomínky brali jako osobní selhání. Žena to neříká proto, aby se vás dotkla, ale abyste si milování oba užili.

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhlate svůj osud!






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat