Co si zaslouží jeho milenka? Manipulaci!

Nevěra ze strany partnera je vždycky ranou do zad. Jakmile se provalí, potřebujete s tou, která vám vstoupila do života, komunikovat, a to bez urážek a emotivních gest. Důvod je jasný. Je výhodné ji zviklat, abyste svého muže mohla dostat zpátky.

Jestli ho tedy i nadále chcete. Pokud se domníváte, že je to lhář, který za to nestojí, nemá smysl se dál namáhat. V opačném případě směle do toho!

Tomu, jak postupovat v případě přímé konfrontace, kdy jeho milenka stojí před vámi, jsme se věnovali v předchozích dílech. Důležité je být nad věcí a nedělat hysterické scény! Její sebevědomí můžete oslabit výrokem, že ona v životě vašeho partnera není zdaleka tou jedinou a že by si na takový stav měla začít pomalu zvykat. Zkrátka upusťte pár jizlivých poznámek na téma zrzavé dvacítky (čili pravý opak jí, starší blondýnky) a dejte tak najevo, že vztah jich dvou není tak neotřesitelný a možná se taky nezakládá na pravdě a lásce.

Vztek nechte doma!

Řiďte se ale pravidlem, že když před ní něco takového vyslovujete, nesmíte být přehnaně arogantní, povýšená ani jízlivá. Spíš to hrajte na kamarádský duch, aby neměla pocit, že z vás mluví zášť a závist. Přece jenom si ji samotnou proti sobě poštvat nechcete. Vaším cílem je přesvědčit ji o nečistých úmyslech vašeho společného miláčka.

Buďte na její straně

Toho dosáhnete i dalším manipulativním krokem – předstírejte, že jim jejich vztah snad i přejete. Nalomte ji výrokem o tom, jak vy v žádném případě nejste tou, která by svazku bránila, ale že větší problém spočívá spíš v partnerovi, protože ten rozhodně nechce od své rodiny odejít. A to dokonce potvrdil i dárkem (hodinkami, které máte na ruce, prstýnkem, novým telefonem…). Názorná ukázka napoví víc než slova…


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Jak využít informace ve svůj prospěch?

Jestli jste se ve zkoumání o ní dostala opravdu dál (viz. kapitola o tom, co o milence všechno musíte vědět), je ta pravá šance na zúročení. Všechny sesbírané informace vytáhněte stylem: „Karel mi o vás tolik vyprávěl! Já vás obdivuji za to, jak jste se před dvěma měsíci dokázala vypořádat s těmi problémy v zaměstnání. Jste opravdu silná žena! Já bych se z toho asi sesypala. Však on Karel říkal, že i vy jste měla slabou chvilku a musela se odreagovat v baru nad pár skleničkami. To ale naprosto chápu.“

Zasaďte ránu

Co na tom, že jste ty informace získala někde jinde? V téhle podobě budou užitečnější, protože milenka získá dojem, že váš (a tak trochu i její) partner má neustálou potřebu se vám svěřovat. A taky že bez vás, vašeho názoru nebo rozhodnutí sám neudělá ani krok. No copak se s takovým mužem dá žít? Tahle nevinná lež dokáže opravdu způsobit apokalypsu na poli lásky, ze které můžete jen vytěžit. Jen si představte zklamání její důvěry….

A když ani to nezabere (malá pravděpodobnost), mávněte rukou a zahrajte to na partnerovu krizi středního věku. Něco jako ve stylu: „Ále, Karel je takový všetečka. Než přišel s tím, že objevil vás, doma si mi stěžoval, jak podléhá divným náladám a musí se něčím zabavit, protože ho vyčerpává práce. On vždycky k životu potřeboval nějakou hračku.“

Dáte jí najevo, že její výhody mohou být opravdu dočasné a to, co platilo dnes, nemusí tak být i zítra. Navíc podtext této zprávy je jasný jako facka. On si s ní, svojí milovanou, jenom hraje? Proboha, co je to za chlapa?

Všechny tyhle triky vám mohou pomoct tak, že najednou se partnerům milenecký vztah rozpadne. Ale co dál? Na čem vaše partnerství znovu postavit? To se dozvíte v závěrečném díle našeho velkého seriálu o nevěře.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat