Mužům se nejvíce zrychluje tep v oddělení dámského spodního prádla

Obchodní řetězec Debenhams odhalil, v kterém oddělení mužům a ženám nejrychleji začne bít srdce.

Využil pomoci londýnských kardiologů, kteří u tisícovky zákazníků monitorovali srdeční činnost při nakupování v různých odděleních. A výsledky hovoří jasně, u pánů začne srdce bít jako zvon, když vkročí do oddělení s dámským spodním prádlem.

Ale kupodivu toto oddělení, i když v něm ženy také rády nakupují, nechává jejich srdce chladným. Ženám stoupá tepová frekvence nejvíce v oddělení s večerními róbami a především exkluzivními dámskými střevíčky. (Čtěte také: FOTO: Podprsenka s diamantovým zapínáním za 24 milionů)

U pánů mezi dvaceti a čtyřiceti roky nejvíce vzrůstá tepová frekvence v odděleních s dámským spodním prádlem, následuje oddělení moderních technologií – televize a zvukové systémy.

„Podle všeho muži nakupují rádi spíš něco výjimečného pro své milované. Ženy vedle toho zažívají při nakupování hotovou horskou dráhu, při průchodu obchodním domem jejich srdce opakovaně zvyšuje a snižuje svou činnost. Nakupovací vyvrcholení u mužů přichází na konci, při placení,“ tvrdí mluvčí společnosti Debenhams Ed Watson.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat