V čem vám nejčastěji lže? Zeptali jsme se!

Muži zkrátka občas lžou. Ne že by v tom byl zlý úmysl, prostě nás buď nechtějí ranit, nebo si vymýšlejí, aby měli klid. Zeptali jsme se na nejčastější „milosrdné“ lži samotných mužů.

„Ne, nejsi v tom tlustá“

Na tuhle odpověď si často nabíháme samy – na otázku „Nejsem v těch šatech moc narvaná, nepřidávají mi kila?“ apod. vlastně většinou ani upřímnou odpověď nečekáme. A když chceme pravdu a náhodou dostaneme odpověď, která nám právě nelichotí, stejně máme po náladě. Muž to vycítí, a tak často volí univerzální, vychvalující odpověď.

„Kdykoli se mě manželka zeptá, jak vypadá, automaticky odpovídám, že dobře. Kdysi jsem naznačil, že už by možná neměla nosit tak krátké sukně, a pár dnů jsem měl tichou domácnost,“ vypráví sedmatřicetiletý učitel Radek. Obdobně je na tom i jedenačtyřicetiletý majitel autoservisu Zdeněk. „Vždycky ženě odpovídám, že jí to sluší. Jednak módě příliš nerozumím a jednak mám pocit, že pokud je sama přesvědčená, že vypadá dobře, stejně už moc nezáleží na tom, co si myslím.“ (Čtěte také: Rady a tipy, jak si nezpackat vztah hned na začátku)


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

„Ne, nekoukal jsem na tu holku“

Ale ano, muži se na ulici za vnadnými a krásnými slečnami otáčejí, tak to prostě je. Na rozdíl od nás žen nemají tak dobré periferní vidění, a tak si objekt svého náhlého zájmu nemohou prohlédnout nenápadně jako my.

„Mám pocit, že když jdeme po ulici nebo na nějakou party, přítelkyně mě pořád hlídá, jestli nekouknu na nějakou jinou ženu. A pokud mi zrak zabloudí do cizího výstřihu nebo na cizí zadek, skoro se urazí. Je to hloupost. Takže si vždycky radši vymyslím nějakou výmluvu, proč jsem se koukal, kam jsem koukal, aby byl klid,“ tvrdí devětadvacetiletý Marek, který pracuje jako obchodní zástupce. Jeho o dva roky starší kolega Honza dodává: „Chlapi se prostě za krásnou holkou otočí, je to jak reflex. Nic to ale neznamená, takže z toho, dámy, nedělejte ukvapené závěry, ušetříte nervy sobě i nám...“ (Čtěte také: Žena snů? Má mít tyto 3 vlastnosti)

„Promiň, mrzí mě to“

Je to tak. Často zasloužená omluva, které se od naší drahé polovičky dočkáme, je vlastně lež. Alespoň se na tom shodli námi oslovení zástupci „silnějšího“ pohlaví.

„Občas ani netuším, proč se mnou přítelkyně nemluví nebo proč je na mě naštvaná. Ale zjistil jsem, že když řeknu něco ve smyslu ‚promiň, já vím, že to byla ode mě hloupost‘, je za chvíli klid,“ vypráví třicetiletý barman Lukáš. Obdobně si v domácnosti klid zařizuje i šestačtyřicetiletý manažer David: „Když se s manželkou hádáme, kolikrát radši ustoupím a omluvím se, i když to tak rozhodně nemyslím. Jen už chci prostě ukončit všechny ty scény.“ (Čtěte také: 12 důvodů, proč jsou muži nevěrní)
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat