Co nás na mužích dovede vytočit

Ačkoli muže milujeme a potřebujeme, existuje několik věcí, kterými nám tak trochu (a někdy i trochu více) lezou na nervy. Takže, milí pánové, co že to na vás – kromě toho, že nám dáváte za vzor svou maminku a nejste schopni ani po letech najít koš na špinavé prádlo – nesnášíme?

1. Lechtání. Ne, teď nemyslíme lechtání jako součást hry (nebo milostné předehry), ale takové to polechtávání a dloubání do žeber, které někteří z vás používají při flirtování v domnění, že se nám to líbí (a také tak využíváte podle vás legračního a nevinného pošťuchování jako příležitost „si sáhnout“). Takže, pánové, raději nám kupte pití nebo pochvalte šaty, tak z nás telefonní číslo dostanete spíš.

2. Rychlé opíjení. No páni, tak vy opravdu zvládnete vypít šest piv v řadě poté, co jste si dali dva panáky? A to všechno v rozmezí několika minut! Tak hádejte co? Pravděpodobně vám zítra nebudeme zvedat telefon...

3. Neustálé bombardování SMS zprávami. Jasně, je to od vás milé, když nám po společné večeři pošleme esemesku, ale většina z nás tak úplně neocení, když nás budete zahlcovat každou prkotinou, kterou přes den uděláte. Mimochodem, mobilní telefony byly původně určeny k telefonování. Takže se naučte opět vytáčet číslo a také nám někdy zavolejte.

4. Směřování našich rukou do oblasti vašeho poklopce. To, že žena nemá ruku na vašem poklopci, neznamená, že si zapomněla GPS navigaci, ale že se tam ještě nedostala, nebo že to prostě zrovna nemá v plánu. Věřte, až vám budeme chtít rozepnout zip, uděláme to.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

5. Sprostá slova. Jasně, taky si občas nebereme servítky, ale při romantických večeřích nás skutečně pozitivně nenaladí, když budeme neustále poslouchat, že je vaše šéfová p..a, že vám ráno nějaký č...k udělal na křižovatce myšku nebo že je politika na h...o.

6. Srovnávání s bejvalkou. Vážně? Vaše bývalá přítelkyně (manželka) vám dělala teplé večeře pětkrát, ne třikrát týdně? Jasně, že jste to možná jen tak plácli a nemínili nás urazit, ale stalo se! Pamatujte, vy na to za pár vteřin zapomenete, ale nám bude v mozku hlodat: „Tak když je tak dokonalá, proč s ní sakra pořád nejste???“ (Čtěte také: Co dělat, když vás milování s partnerem omrzí?)

7. Upouštění plynů. No jo, tak vám to promíjíme...

8. Ochmatávání na veřejnosti. Láskyplné dotyky, s těmi problém nemáme. Ale už nám není šestnáct, abychom byly odvázané z toho, že se na nás vrháte třeba v metru nebo ve frontě na lístky do kina. Opravdu nepotřebujeme při nakupování vaši ruku na svém zadku nebo váš jazyk v krku při jízdě dopravním prostředkem. Jsme z toho většinou dost rozpačité. I z toho, jak je z nás rozpačité okolí, které se na to musí koukat...

9. Shazování se a machrování vlastní (často předstíranou) hloupostí. Pokud ze sebe děláte hrdinu, protože jste nikdy nic nepřečetli, chlubíte se, že nemáte ani tušení, kdo je současný premiér, a podobně, protože jste na to příliš „cool“, věřte, že to na nás dojem neudělá. Ženy obdivují u mužů znalosti a inteligenci. Že jste nikdy nic nepřečetli, ještě nemusí nic znamenat, ale proboha, nedělejte z toho svou přednost!

10. Špatné hygienické návyky. Drtivá většina z nás se před schůzkou osprchuje, vezme si čisté oblečení, vyčistí si zuby, použije parfém, učeše se, často se i nalíčí... Takže co zkusit něco podobného i na sobě, naši drazí mužové? Koupelna je vážně moc užitečná místnost, věřte nám (a mimochodem, ani flakon sebedražšího parfému nezamaskuje, že jste se nemyli). Líbání poté, co jste si dopřáli topinky s česnekem, nás zrovna nevzrušuje. Zrovna tak jako poškrábaná lýtka po sexu kvůli tomu, že jste si nebyli schopni měsíc ostříhat nehty na nohou... (Čtěte také: Žena toho pravého odhalí do 3 minut)
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat