Co stačí mužům ke štěstí?

05.01.2011 | Sex a vztahy

Štěstí, co je vlastně štěstí? Muška jenom zlatá… Tak jednoduché to ale není. Jisté je, že štěstí vám prodlouží život, šťastní lidé jsou také úspěšnější, oblíbenější, krásnější a sebevědomější. Šťastní chtějí být všichni. Jak je to u mužů? A co v manželství?

Šťastní jsou ti, kdo dospějí k poznání, že nikoho nemůžete udělat šťastným. To musí udělat člověk sám. A v partnerství to platí dvojnásob.

Já chci…

Pokud se snažíte udělat maximum pro to, aby byl váš partner spokojený a šťastný, bude to vždy na váš úkor. Muži to ale často vyžadují a ženy dělají vše, aby svým partnerům vyhověly. Paradoxně ale není nakonec šťastný nikdo. (Čtěte také: 12 důvodů, proč jsou muži nevěrní)

Šťastné manželství

S nadsázkou by se dalo říct, že je to mýtus. Nikdo nemá vztah bez mráčku, a pokud vám tvrdí opak, lže. V horším případě si to nalhává sám.
Petra, 32 let: „Vždycky jsem si myslela, že mám vše, co jsem kdy chtěla. Skvělého manžela, dvě zdravé děti, že jsme dokonale šťastni. Jako blesk z čistého nebe přišlo zjištění, že má manžel milenku. Rozešli jsme se. Teprve, když jsem překonala náš rozvod, jsem zjistila, že jsme rozhodně šťastní nebyli. Jen já jsem se snažila, abych vyhověla všem jeho požadavkům. A stejně to nakonec bylo málo. Partner si mě přestal vážit a manželství se rozpadlo.“


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Řešení je snadné

Nesnažte se plnit jen přání svého partnera. K ničemu to nepovede. Spokojený nakonec nebude ani jeden z vás. I přesto, že to bude zpočátku vypadat jako ideální vztah. Nikdy nesmíte zapomenout sama na sebe, jen pokud budete šťastná vy, bude vedle vás šťastný i partner. A pokud ne, není to pro vás ten pravý. Nezaslouží si vás. (Čtěte také: 5 největších mýtů o mužích)

Hádky

Hádky neznamenají, že vztah nefunguje. Prostě si jen vyjasňujete vztahy a své postoje. Aby vše fungovalo, musíte se snažit najít kompromis, který bude vyhovovat oběma. I hádkami oba dospíváte a dozráváte.

Jen hlavně po mužích nechtějte, aby donekonečna něco řešili, to oni nesnášejí. Jim prostě stačí, že se to jednou vyjasní, stanoví se pravidla a už není důvod o tom dále mluvit. Probírat to pak můžete s kamarádkami. A věřte, že pak budete šťastní oba.






Celkem 1 komentářů

Tomáš Marný
12.09.2011

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat