Žena toho pravého odhalí do 3 minut

26.12.2010 | Sex a vztahy

Ženám stačí pouhé tři minuty pozorování muže, aby si byly jisty, zda je dotyčný Pan Pravý, nebo naopak Pan Naprosto Nevhodný. A co během těchto tří minut ženy hodnotí? Především výšku postavy, celkový vzhled, fyzickou kondici, smysl pro oblékání, vůni těla, akcent a také výřečnost.

Každé ženě záleží více či méně na uvedených vlastnostech. Ale mezi důležitá hodnocení patří také mužova interakce s jeho přáteli a také to, jak je dotyčný úspěšný a ambiciózní.

Ze studie tří tisíc dospělých žen vyplynulo, že k zhodnocení těchto vlastností stačí ženě 180 sekund. Pak se rozhoduje, zda dotyčný odpovídá jejím kritériím a je zajímavý pro další poznávání, nebo je zavržen. A podle studie ženy také jen velmi zřídka tento primární úsudek s časem mění. (Čtěte také: 16 výmluv, když ženy nechtějí sex)


Je vám nevěrný?
Chcete to zjistit? Citlivé poradenství! Kartářka Terezie

„Myslím, že mnoho lidí věří svým instinktům při randění. Dělá to pak ze seznamování něco magického, protože to vypadá, jako by to vycházelo odněkud z hlubších sfér. Ale překvapující je, jak rychle ženy tato rozhodnutí činí. Je to doba kratší, než stihnou vypít svůj drink,“ citoval psychologa Bena Kaye britský deník Daily Mail.

Podle něj si také většina mužů myslí, že jsou oni pány situace a že na schůzce jsou těmi, kdo se rozhoduje, zda má žena šanci či nikoli. Ovšem podle všeho ženy mnohem dříve muže schválí či vyloučí z dalšího poznávání, aniž o tom pánové vůbec tuší. (Čtěte také: 5 největších mýtů o mužích)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat