Sex s ovocem a zeleninou? Nestyďte se vyzkoušet

24.03.2010 | Sex a vztahy

S partnerem jste už několik let. Vztah se stal stereotypním a i v posteli už to tak trochu stagnuje. Jak si sex okořenit? Samozřejmě se nabízí řada experimentů. Začít můžete třeba tím, že si do pelíšku přizvete tak trochu netradiční vibrační pomůcky. Zeleninu nebo ovoce.

Snad každého z nás už někdy napadlo, jaké to asi je, když místo vibrátoru či penisu bude zavádět »dovnitř« okurku. Neměli jste ještě příležitost tuto představu proměnit v realitu? Udělejte to! Není to nic nenormálního a my víme, že nápad je to víc než zajímavý. Erotickou předehrou se tak pro vás i pro partnera může stát nákup, který jinak nesnáší. Určitě bude chodit raději nakupovat, pokud vám pomůže vybrat ovoce či zeleninu s příslibem zajímavého večera.

V hlavní roli salátovky a hadovky

Nejvíce provařenou zeleninou je samozřejmě okurka. Vybírat můžete přitom z různých velikostí a druhů. Pro účely jaké potřebujeme, se hodí, a také je nejčastěji využívaná, salátovka. Její povrch je navíc malinko zdrsněný a při dráždění získáte bonus navíc. Pro stimulaci análního otvoru bude lepší tenčí okurka hadovka. I když – v tomto případě bude naprosto dostačující. Oloupané okurky pouštějí vodu a hlazení vnější části vaginy je poměrně příjemné. I když to bude zejména vašeho partnera hodně lákat, dovnitř ji ale bez prezervativu ze zdravotních důvodů a z hlediska infekce raději nezavádějte. Další výhodou okurky je, že ji můžete dle potřeby nakrájet na potřebné rozměry.

Mrkev nejen pro oči

Oblíbenou je také mrkev. I když je známá především tím, že je zdravá pro zrak, osvědčí se i jako dobrá společnice v posteli. Vzhledem k tomu, že se většinou nepyšní úctyhodnými rozměry jako okurka, bude dobrým dráždidlem pro obě dírky.
Toužíte-li po extrémně vyvinuté náhražce pohlavního údu, zakupte fialové »monstrum« lilek, chcete-li baklažán. Tady se ale určitě neobejdete bez pořádné dávky lubrikantu. Proti lilku pak stojí hubený chřest. Ale nebojte se, přestože tloušťky moc nepobral, při netradičním sexu svůj účel splní.

Banánové potěšení

Pokud dáte raději přednost ovoci, vybírat můžete snad jedině z banánů. Při jejich koupi se soustřeďte na to, aby byly dostatečně tvrdé. K sexuálním hrátkám se ideálně hodí ty zelené. Měkké, uzrálé by mohly působit dost ochable a cesta k vrcholu by byla zdlouhavá.
Velkou předností banánu je jeho prohnutí. Když bude součástí tohoto experimentu i váš partner, je nejlepší kleknout si na všechny čtyři a nechat pracovat zezadu milence. Stimulace G-bodu bodu bude mnohem intenzivnější. Banán neloupejte, zlomil by se a byl by k ničemu.

Tohle dodržujte!

A na závěr jedna důležitá rada. Nikdy si nehrajte se zeleninou a ovocem, aniž byste ji před samotnou akcí neumyli či neoloupali. Zadělat byste si mohli na pořádný zánět. A vůbec nejlepší bude, když ji navlečete do kondomu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat