Jak ve vedru »nakopnout« chuť k sexu?

14.08.2015 | Sex a vztahy

Letošní léto nás, co se slunečních paprsků a horkého počasí týče, opravdu nešetří. A takové tropické podnebí člověka z mírného podnebního pásu přeci jen zmáhá. Dokonce tak, že klesá naše chuť na milování.

Ono není divu – sex je přeci jen pohybová aktivita, člověk se při ní zapotí a blízkost dvou těl pocit horka ještě zvýší. Jak tedy probudit vedrem zmožené libido?

Kdy, kde, jak

Nechejte sex na večery a noci, kdy teplota klesá na snesitelnější hodnoty. Nebo nad ránem, to má navíc člověk i více energie.
Pokud máte doma klimatizaci, máte vyhráno. Pokud ne, nezoufejte. Můžete zkusit milování pod vlažnou sprchou. Nebo zkrátka najdete nejchladnější místnost v bytě.

Vsadit můžete na méně kontaktní polohy – misionáře proto vyměňte třeba za milování „na koníčka“ nebo „na psí způsob“. I vedro může být důvodem k objevování nových možností!

Malý doping

Aby vaše tělo a libido nepadalo únavou, můžete mu dopřát malý doping v podobě nejrůznějších dobrot. Skvěle funguje vychlazené ovoce (osvěží, dodá tekutiny a hlavně vitaminy, antioxidanty a energii), saláty (listy salátů obsahují kyselinu listovou a hořčík – společně dokáží nastartovat krevní oběh v těch správných partiích).

Pokud máte chuť na něco sladkého, dopřejte si luxus v podobě kousku kvalitní hořké čokolády s vysokým obsahem kakaa. Sama o sobě už je dost sexy, navíc podporuje vyplavování endorfinů, které nás činí přitažlivější, probouzejí libido a podporují chuť na milování.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat