Pánové, toužíte po dětech? Spěte nazí a noste volné trenýrky!

Muži toužící po dětech by měli spávat nazí, vynechat horkou sprchu a nosit jedině trenýrky. S těmito doporučeními přišli vědci ze Standfordské univerzity v Kalifornii po výzkumu pěti set mužů, kteří měli problémy s početím potomka. Plodnost výrazně snižují pyžamo, upnuté spodní prádlo a horká koupel.

Změna spodního prádla ve volnější trenýrky, sprchování v teplé (nikoli horké) vodě a spánek bez jakéhokoli oděvu výrazně zvýší kvalitu spermatu. Tato změna životního stylu totiž pomůže ochlazovat varlata, která ke správné spermatogenezi potřebují nižší teplotu, než je tělesná.

Muži, kteří nosí volné trenýrky, mají o pětadvacet procent méně poškozených spermií,“ tvrdí vědci ze Standfordské univerzity.

Kvalita spermatu v běžné populaci přímo souvisí s typem spodního prádla, které člověk nosí. Čím volnější trenýrky, tím je sperma mužů kvalitnější. Platí také, že muži, kteří spí nazí, mají mnohem kvalitnější sperma než ti, kteří nosí pod přikrývkou jakýkoli typ oděvu, ať už je to přímo pyžamo či spodní prádlo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat