Jak ho navnadit na sex? Tahle vůně spustí erotické dusno!

Dýňová sezona je v plném proudu a málokdo ví, že se tenhle symbol amerického svátku Halloweenu, který jen tak pro formu vychází ze židovské tradice, hodí nejen jako svícen nebo přísada do polévky. Patří totiž k největším afrodiziakům!

Jeden nejmenovaný americký řetězec s kávou každý rok na podzim používá takovou fintu. Do všech šálků přidává dýňové koření. To aby se zákazníci vraceli a vypili toho víc. Zabírá to? To se ví. Všechno, co je z dýně nebo po této rostlině z čeledi tykvovitých aspoň voní, prostě táhne.

Kupříkladu dýňový koláč je podle tamního spotřebitelského průzkumu společnosti NPD Group druhým nejvíce konzumovaným koláčem v Americe. (Na prvním místě se umístilo jablko.) Vysvětlení je velmi jednoduché. Dýně je totiž mystickým podzimním afrodiziakem, což nepotvrzují pouze zvýšené prodeje kávy a koláčů v období okolo Halloweenu. Pravdu? I váš Zdenda ji miluje, akorát o tom možná ještě neví.

Probuzení vřelých citů

Odborník na vůně Alan Hirsch z Chicaga v jedné ze svých studií zkoumal účinky třiceti různých vůní na sexuální vzrušení 31 dobrovolníků mužského pohlaví. Zjistil, že mezi vůně způsobující nejvyšší úroveň touhy patří kombinace levandule s dýňovým koláčem. Další příčky v rámci experimentu obsadila kobliha a černá lékořice. Na třetí pozici se paradoxně dostalo spojení koblihy opět s dýňovým koláčem. Proč?

Podle jmenovaného odborníka lidé současnosti postrádají tradice a vyhledávají formy pohodlí a bezpečí, které si pamatují z dětství. Vůně dýňového koření či koláče je přivádí zpět do příjemných okamžiků, které evidentně mohou vyvolat i sexuální vzrušení. Nesmysl? Ne, fakt.

Je ideální čas na koření a sex

Jelikož je toto aroma atraktivní pro všechny věkové skupiny, ohromit může mladší i starší generaci. Mimochodem, podobné účinky má podle podobných anket a výzkumů i skořice, která se získává z kůry skořicovníku a používá se v kusech nebo v prášku.

Jelikož se jedná o klasické koření vánočních receptů, s odchodem podzimu může vystřídat již zmíněnou dýni. Stejně jako kouzelná vanilka. (Pokud si můžete vybrat, vyhněte se umělé vanilce hrubé chuti.) A co s ní? „Miláčku, na, lupni to do sebe, ať si dneska užijeme?“ Tak to asi ne.

Když láska prochází nosem i žaludkem

Jako v případě skořice je nejjednodušší něco upéct a provonět tak celý byt, i když, jde to i jinak. Chilská spisovatelka a požitkářka Isabel Allende tvrdí, že znovu do módy přichází zvyk Madame Pompadour, která vanilkou voněla prádlo. Chcete svůj domov taky zásobit pohodou a erotičnem? Pak si můžete vyrobit koření na dýňový koláč a zabít víc much jednou ranou.

Návod na rozkoš. Uzavíratelný!

Rozemelte či nadrťte dvě lžičky mleté skořice, půl lžičky nastrouhaného muškátového oříšku, půl lžičky sušeného zázvoru, tři čtvrtě lžičky mletého hřebíčku, tři čtvrtě lžičky mleté vanilky a podle chuti i kuličku nového koření. Promíchejte, skladujte v uzavíratelné nádobě a tuto směs používejte do všech svých podzimních kuchařských experimentů. Navodíte tak sexy atmosféru téměř bez práce - a navíc efektivně!

V případě, že chcete ušetřit čas i námahu, spolehněte se na vonné esence určené do aromalamp a odpařovačů, a už se jen oddávejte fascinující podzimní a zimní vůni, která spouští erotické chutě. A věřte, že to budete potřebovat. Na podzim se totiž zvyšuje hladina testosteronu u obou pohlaví, takže jestli si o sex neřeknete hned, vaše tělo se stejně později přihlásí.

A jak to máte s dýní vy? Milujete ji?






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat