Co bychom jako mámy měly své syny naučit o lásce (a sexu)

22.10.2015 | Sex a vztahy

Každý rodič by měl se svými dětmi mluvit otevřeně o vztazích a milostném životě. Už nežijeme v 19. století, abychom se tvářili, že sex neexistuje nebo není ve vztahu dvou lidí, kteří se milují, podstatnou veličinou.

Máte-li syna, pak je dobré, pokud mu do „výbavy“ přidáte i pár rad z pohledu nás žen. Tak například, že…

...sex se nerovná styk.

Ne nadarmo je synonymem sexu milování. A patří k němu nejen onen „zásun“, ale také spousta doteků, mazlení, smíchu (ano, i ten je silným afrodiziakem) a vzrušování se navzájem. Není na škodu to připomínat.

...slova „miluju tě“ by neměla být vyřčena jen tak.

Pokud někomu říkáte, že ho milujete, pak byste to měli myslet opravdu vážně, milí pánové. Ne v situacích, kdy něco chcete, a víte, že vám vyznání (upřímné i hrané) vylepší situaci v očích ženy.

...kondomy jsou nutnost, ne jedna z možností.

Nejde jen o ochranu vaší partnerky, ale především vás samotných! A ne, není pravda, že krásné holky jsou vždycky zdravé. Prostě ne.

...všechno chce čas a klid.

Hlavně nepodléhejte stresu a panice, že ve svých letech třeba ještě nemáte po boku stálou partnerku, že jste se ještě s nikým nepomilovali, zatímco spolužáci už jsou sexuálně aktivní apod. Ono to přijde, až to přijde. Především až se přestanete stresovat.

...nemá cenu zůstávat v nešťastném vztahu.

Pokud jste s nějakou dívkou jen proto, aby na vás vrstevníci nekoukali skrz prsty, že jste single, pak vztah ukončete, Ubližujete nejen sobě, ale i jí. A být nezadaný není žádná katastrofa, kvůli které by se vám smáli!

...nezvyklé pozice často znamenají zklamání.

Experimentování v sexu je skvělá věc (pokud s ním souhlasí oba partneři). Ovšem pokud se pustíte do zkoušení všech pozic z porno filmů či Kámásútry, pamatujte, že můžete být dost zklamaní (o zraněních ani nemluvě). Takže opatrně.

...klitoris existuje.

Opravdu. A je potřeba ho najít. Bezpodmínečně.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat