7 věcí, které byste měla podniknout úplně sama. Alespoň jednou v životě!

Většina z nás miluje společnost svých nejbližších, svých přátel a známých. Ale to neznamená, že občas nezatoužíme po samotě. A existují aktivity, které nás přímo vybízejí, abychom je zkusily bez „dohledu“ okolí.

Které máme na mysli?

1. Vyrazte na výlet do přírody

Nepodceňujte krásu okamžiku, kdy jste uprostřed lesa/pole/louky/hor a okolo vás není živá duše. Je to úžasně obohacující zážitek, který vás dokonale zklidní a nabije novou energií. Stačí dvě hodinky a budete nový člověk.

Jen nikdy nepodceňujte bezpečnost! Vydávejte se jen do míst, která znáte a ve kterých vám nehrozí úraz. A vždy někomu řekněte, kam se vydáváte (mobilní telefon je samozřejmostí – i když pro dokonalost okamžiku ho nepoužívejte, pokud to není nezbytně nutné, prostě si dejte pauzu i od moderní techniky).

2. Navštivte večírek, kde skoro nikoho neznáte

Jasně, technicky vzato v téhle situaci nejste o samotě, ale jste mezi cizími lidmi. A to je vždy zajímavá zkušenost, dokonce i pro stydlivky. Proč? Donutí vás to poznat spoustu zajímavých lidí, které byste jinak ani nezaznamenala, protože byste se celý večer držela jen „své“ společnosti.

3. Prozkoumejte město

A tím myslíme město, kde žijete, případně které je vašemu bydlišti nejblíže. Vyhraďte si na tuto aktivitu celý den a vyrazte do ulic, prozkoumejte nejen centrum, ale i odlehlejší části, vychutnejte si kávu v kavárně, navštivte muzeum, galerii, pokochejte se v parku... Uvidíte, že nemusíte bydlet ve velkoměstě, abyste se na celý den zabavila.

4. Zažijte skvělý orgasmus

Ano, mluvíme o masturbaci. Ačkoli už všechny víme, že je to zcela přirozená (a sakra příjemná) činnost, stále se najdou ženy, které mají v souvislosti s onanií určité zábrany. Nemějte! Počkejte, až budete doma sama a s chutí do toho! Slastná odměna jistá.

5. Zajděte na koncert

Schválně, kolikrát už se vám stalo, že jste viděla plakát na koncert, na který byste moc ráda šla, ale nepodařilo se vám přemluvit nikoho, kdo by vás doprovázel? Pak prostě vyrazte sama! Hudbu si užijete i bez společnosti, stejně jste přišla kvůli ní.

6. Uvařte si šestichodové menu

Že se vařit pro jednoho nevyplatí? Ale jděte! Celý rok rozmazlujete u plotny svou rodinu, tak to jednou zkuste jen sama se sebou! Prostě si sestavte „jídelníček“ z toho, co máte ráda, a pusťte se do vaření. A to nemluvíme o tom, jakou radost vám přinese, až se pustíte do jídla!

7. Zhlédněte film v kině

Vybrala jste si film, o kterém víte, že je to vlastně úlet, a nejenže by s vámi asi nikdo nešel, ale ještě se tak trochu stydíte o to někoho požádat? No a co? Prostě jděte sama. Kromě toho, že ukojíte svou touhu po „kulturním“ zážitku, nebudete se muset dělit o popcorn a další pochoutky (a ano, klidně můžete spořádat celé velké balení – vždyť vás stejně nikdo nevidí).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat