7 zajímavostí o nevěrnících. Nemáte jednoho doma?

21.04.2016 | Sex a vztahy

Dá se nevěrník odhalit třeba podle barvy vlasů? Nebo oblíbeného jídla? Podle nejrůznějších průzkumů to vypadá, že ano. Jak by podle nich vypadal takový „modelový“ nevěrník?

Tak například z průzkumů vyplynulo, že…

...lidé využívající při práci sociální sítě jsou náchylnější k nevěře.

Pokud někdo využívá sociální sítě typu Facebook denně pro svou práci (kromě svého potěšení), navazuje snadno kontakty, obnovuje stará přátelství a snadno se spojí i se svými bývalými partnery/partnerkami. A to nejen virtuálně. Alespoň to tvrdí studie otištěná v časopise Journal of Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking.

...nevěrníci rádi jedí v restauračních řetězcích.

Jistá americká seznamka určená pro lidi, kteří hledají rozptýlení mimo manželský svazek, udělala průzkum mezi 40 tisíci svými uživateli, z něhož vyplynulo, že nevěrníci se rádi stravují v rámci restauračních řetězců. Pravděpodobně proto, že mají pocit větší anonymity.

...nevěrníci milují nakupování.

Stejná seznamka ostatně vyzpovídala pomocí dotazníku 50 tisíc uživatelek ohledně jejich nákupních zvyklostí. A vyšlo najevo, že třetina z nich utratí za oblečení, jež si bere na sebe kvůli milenci, dvojnásobek toho, co vydá za oblečení, kterým dělá radost manželovi. Více než čtvrtina žen pak uvedla, že má dokonce tajnou kreditku, jíž za věci  pro milence platí.

...předstírání orgasmu je podezřelé.

Pokud váš partner/vaše partnerka vyvrcholení při sexu jen předstírá, není to podle jedné studie dobré znamení. Její autoři totiž tvrdí, že právě lidé, kteří předstírají orgasmus, jsou náchylnější k podvádění.

...křesťané jsou na tom hůř.

V naší společnosti sice nehraje náboženství až tak důležitou roli, ale jen tak pro zajímavost – dvě americké seznamky (jedna židovská a druhá křesťanská) provedly mezi svými uživateli průzkum, ze kterého vyplynulo, že křesťané podvádějí své partnery častěji než židé. Zatímco 84 % respondentů hlásících se k židovství uvedlo, že nikdy nikoho nepodvedli, u křesťanských uživatelů to bylo „jen“ 66 %.

...hlas může napovědět,

Studie otištěná v Evolutionary Psychology tvrdí, že hlas je pro nevěru také poměrně důležitý. Zatímco u mužů platí, že čím hlubší hlas, tím víc jsou ženami považováni za „rizikovější“ (tedy náchylnější k podvedení partnerky), u žen je to naopak – muž vnímá ženu jako náchylnější k nevěře, pokud má vysoký hlas.

...páni mají opravdu rádi blondýnky.

A že blondýnky podvádějí své muže nejčastěji ze všech žen. Vyplývá to z několika průzkumů řady seznamek. Za blondýnami následují rusovlásky, poté brunety a nakonec černovlásky. Ovšem co už tyto průzkumy neuvádějí, je, zda se jednalo o přirozenou barvu vlasů, nebo ne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat