Sbohem, bobře! Známe 8 kroků ke klínu bez chloupků

Toužíte po intimních partiích částečně nebo zcela bez chloupků? Pak vězte, že jejich oholení je o něco složitější než zbavit chloupků například podpaží nebo nohy. Nicméně se toho nemusíte bát! Stačí se držet následujících 8 kroků!

1. Pořiďte si kvalitní žiletku. Raději vůbec nepřemýšlejte o nějaké obyčejné na jedno použití. Strojek by měl mít více břitů a ideálně i proužky s hydratačním gelem, které zajistí lehké klouzání žiletky.

2. Ještě než se vůbec pustíte do holení, zkraťte chloupky nůžtičkami z manikúry (jsou snadno ovladatelné, takže nehrozí poranění, které by bylo zrovna v intimních partiích bolestivé).

3. Nejlepší je pustit se do holení poté, co jste strávil 10 až 15 minut ve vaně či sprše – chloupky totiž díky teplé vodě změknou a budou se snáze holit. Pokud nemáte možnost naložit se do vany/sprchy, pak lehce přitiskněte na chloupky měkkou žínku namočenou v teplé vodě. Efekt bude podobný.

4. Použijte gel/pěnu na holení. A aplikujte jí skutečně dostatečné množství. Mimochodem, kupte si pěnu určenou pro ženy, pro citlivou pokožku. Uvědomte si, že intimní partie jsou jednou z nejcitlivějších částí vašeho těla a obyčejné pěny nebo mýdla by je mohly podráždit.

5. Nyní je čas na samotné holení. Nespěchejte a postupujte pomalu a jemně. Holenou pokožku vždy druhou rukou napněte a zlehka po ní přejeďte žiletkou (pokud musíte pohyb na stejném místě několikrát opakovat, máte pravděpodobně tupou žiletku, která potřebuje vyměnit).

6. Nejprve chloupky holte po směru jejich růstu, teprve poté – a pokud je to skutečně potřeba – je zkuste oholit proti směru růstu. V takovém případě ale často obnovujte vrstvu holicí pěny.

7. Žiletku během holení pravidelně a velmi často oplachujte ve vodě. Jen tak zabráníte oholeným chloupkům v proniknutí mezi břity.

8. Po holení intimní partie pečlivě opláchněte teplou (pozor, ne horkou) vodou. Poté je jemně osušte (nedrhněte je ručníkem, spíše k nim ručník pouze přiložte a nechte vodu vsáknout). Pokožku po holení ošetřete dětským olejíčkem nebo jemným hydratačním krémem (například s aloe vera). V žádném případě nepoužívejte pánskou vodu po holení!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat