Víc milenců před svatbou, menší šance na rozvod!

21.07.2016 | Sex a vztahy

Konzervativní morálkou ovlivnění psychologové se snažili v minulosti tvrdit, že promiskuitní ženy, které vystřídají před svatbou více sexuálních partnerů, se častěji rozvádějí. Jenže opak je pravdou. Současné výzkumy naopak dokazují, že mnohem častěji se rozvádějí ženy, které si před svatbou neužijí i s jinými muži.

Tak jako se vyvíjí společnost, proměňuje se také kvalita a povaha lidských vztahů. A tak ženy, které si užijí, střídmě, se rozvádějí méně než ty, které si neužijí vůbec. Na druhou stranu extrémně promiskuitní ženy se rozvádějí rovněž častěji.

Podle sociologů z University of Utah se nejméně rozvádějí ženy, které mají před svatbou tři až devět sexuálních partnerů. Ty, které mají dva a méně či deset a více partnerů se rozvádějí naopak více.

Ve zkratce řečeno, pokud máte mít srovnání pro budoucího manžela, je lepší mít více než jedno srovnání,“ tvrdí autoři z University of Utah.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat