5 otázek, které byste mu nikdy neměla položit

Myslet si, že muži nejsou citliví a naše slova se jich jen tak nedotknou, je velká chyba. V tom jsme si totiž velmi podobní! A tak je dobré vyvarovat se některých poznámek či otázek.

Třeba těch následujících.

Otázka č. 1: „A to tu s námi tvoje máma vážně musí být celý víkend?

Muži a jejich matky. Vztah, který se sice nemusí na první pohled vypadat jako extra silný, ale je. A tak jsou jakékoli poznámky na adresu tchyně krajně rizikové. Naznačit, že je pro vás „pěkná otrava“, když budete muset přítomnost jeho maminky vydržet celou víkendovou návštěvu, se může rovnat začátku opravdu nepříjemné hádky. Takže pozor!

Otázka č. 2: „Už konečně budeš?

Uf, jen málokterý dotaz dokáže mužovo ego zranit tak jako právě tenhle. A není divu. Jen si představte, že by se role obrátily a tuto otázku jste dostala během milování vy. Nic pěkného, že? Tak si dejte pozor na jazyk i vy.

Otázka č. 3: „Počkej, to už jsi jako hotovej?

A máme tu modifikaci otázky předchozí. Ovšem se stejně ničivou silou. V podstatě tím svému milému říkáte, že je neschopný vás uspokojit a v té rychlosti se o to ani nesnaží. Jistě, může to být v některých případech pravda, ale i tak je dobré volit o něco lepší slova.

Otázka č. 4: „Jsi si jistý, že by sis měl ještě přidávat?

Pokud si myslíte, že postavu a váhu řešíme jen my ženy, pak jste na omylu. Také muži si na svém vzhledu zakládají, postavu nevyjímaje. Takže buďte opatrné, jaké poznámky tímto směrem vypouštíte ze svých úst. Snížit muži sebevědomí během 5 vteřin není to nejlepší, co mu můžete udělat.

Otázka č. 5: „A hodláš si mě vůbec vzít?

Tady hrozí dosti vážné riziko, že touto otázkou snížíte svou šanci na svatbu na minimum. Muži nejsou rádi do něčeho tlačeni, takže se velmi rádi „šprajcnou“ a udělají přesný opak toho, co po nich chcete. Což není z hlediska vyhlídek na manželství právě praktické. Budete muset zapojit všechen svůj diplomatický um, abyste zjistila, zda na vás čeká prstýnek. A mimochodem, opravdu byste chtěla žádost o ruku, o kterou byste si vlastně řekla? Kde je romantika?






Celkem 21 komentářů

ovace
11.10.2016
verrca
12.09.2016
kajinek
09.08.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat